2777
2789
عنوان

خواستگار دوستم

| مشاهده متن کامل بحث + 4371 بازدید | 217 پست
کسی با شما حرف نزد ۱ خا نمی پر سید من جو اب داد م شما و سط مکالمات بقیه نظر می دی شاکی هم هستی

اوه اوه سلیطم هستی پاچه میگیری ولم کن بابا برو همه جا جاربزن پولداری تو این سایت همه حسرتتو بکشن و توهم کیف کن عقده ای

💖به معجزه ی خدا ایمان دارم ومیدونم شاید دیر اما بهترین هدیه رو بهم میده💖          

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بله ا ین جا سا یته شما ا دم های پر از حسر ت

تو اصلا. مگه. منو میشناسی،،که. پراز. حسرتم؟ در حال. حاضر. هرچی. خودم. بخوام. رو میتونم. تهیه. کنم. نه. محتاج شوهر خیالی. هستم. نه بنده های  دیگه  خدا

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
اوه اوه سلیطم هستی پاچه میگیری ولم کن بابا برو همه جا جاربزن پولداری تو این سایت همه حسرتتو بکشن و ت ...

کسی. که. چشن و دلش. سر باشه  همچین. چیزی. نمیگه. اونم. تو. نی نی سایت. که. هرکی. هرکیه

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
نه عزیزم شرایط زندگی ماهم خیلی عالیه ولی واسه کسایی که نمیشناسیم و نمیشناسنمون دلیلی نداره بیان کنیم ...

والا ماهم. شرایط زندگی مون. خوبه.  ولی. احتیاجی. نیست. بکنبم.  تو حلق. دیگران  چه. سودی  داره. اخه

تو اصلا. مگه. منو میشناسی،،که. پراز. حسرتم؟ در حال. حاضر. هرچی. خودم. بخوام. رو میتونم. تهیه. کنم. ن ...

من هم می تونم 

ولی ادم‌های پر حسرت معمولا خودشون قانع می کنن خوشبختیه بقیه دروغیه مثل شما 

حالا هم به اعصابت مسلط باش هی نقطه نقطه نکن

من هم می تونم ولی ادم‌های پر حسرت معمولا خودشون قانع می کنن خوشبختیه بقیه دروغیه مثل شما حالا هم به ...

والا من. موندم  آدمی که. انقدر  ادعای لاکچری بودن  داره. تو این. سایت. که. مخصوص. بدبخت ها و. عقده ای. هست. بمونه!!!  شما. باید. بشینید. پای. مباحث علمی  خانوم. آقای. دکتر!!!! برید. به. املاکتون. رسیدگی. کنبد  لطفا!!!  عقده. ای. بودن. هم. حدی. داره. اصلا. تو. پولدار باشی. یا. نون. خشک و آب. بخوری. با ماها ربطی. نداره!!

@niniyar_1 @niniyar_2 @niniyar_3 @niniyarیکی تو‌ هین‌ می کنه یکی تایید این چه وضعیه

بزار. یک ماه از. عضویتت بگیره!! بعد

به ا ملاک‌همسر م ر سیدگی می کنه این جا ا دم حسابی هم هست همه مثل شما نیستن

نکشیمون. آدم. حسابی. نا حسابی. یاد. بگیر. با مردم  درست. برخورد. کنی. مگه. نوکر پدرت. هستن همه؟؟اسی. بنده. خدا اومده  مشورت خواسته   تاپیک. برای. عقده. گشایی.  نیست شمام.  برو  با اون. همسر. خیالیت. خوش. باش. خانوم آقای  دکتر!!