2777
2789
عنوان

خواستگار دوستم

| مشاهده متن کامل بحث + 4371 بازدید | 217 پست
ما داریم با حداقل حقوق زندگی می‌کنیم. دوستت باباش چقدر پولداره که ۳۵ تومان براش کمه

باباش نداره ، همسایمونن ، مادرش پاسوز این دختره شده 

میگه نمیخوام عین مادرم حسرت بدل بمونم

کلی هم خواستگار درجه یک داره چون خیلی هیلی خوشگل و آروم و سالمه دوستم 

میبینیش دلت ضعف میره

یه بار شوهرم گفت کاش داداش داشتم این دختر اینقدر سالمه میگرفتم واسه داداشم ، همه آرزوی دختره رو میکشن 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

از نظر اخلاقی اوکیه که باهم تااین حدآشنا شدن دیگه مالی از نطر دوستم خیلی مهمه چون مادرشم خیلی سختی ک ...

همه اینا به کنار دوستت چی برای ارائه به پسره داره؟

خونه و ماشین داره؟ شغل خوبی داره با درآمد بالا؟ 

ما فراموش می‌کنیم که قبلا کی بودیم!؟

۳۵تومن خونه ماشین لوکس که کم نیستادم زیاد پرتوقع هم خوب نیست

آخه خواستگار دیگش ماشین ۲ میلیاردی داشت و خونه بزرگو باغ

عاشق رفتار و قیافه پسره شده میخواد خودشو راضی کنه نمیتونه 

به نظرت وضع پسره خوبه؟

آخه خواستگار دیگش ماشین ۲ میلیاردی داشت و خونه بزرگو باغعاشق رفتار و قیافه پسره شده میخواد خودشو راض ...

نمیشه مقایسه کرد باید دید اخلاق و سن و قیافه بقیه خاستگاراش چطوره

💖به معجزه ی خدا ایمان دارم ومیدونم شاید دیر اما بهترین هدیه رو بهم میده💖          
چرا؟؟؟

ینی قبلا نامزد داشته 

بهم زده

اونم احتمالا طلاهارو برگردونده

به تاریخ عضویتم نگاه نکنید بنده از قدیمیای سایتم 😎 دیگه نام کاربری به ذهنم نرسید به شخصیت موردعلاقم تو هری پاتر پناه بردم 😂 قبول دارم پروفایل و نام کاربریم اصلا خانمانه نیست ولی به بزرگی خودتون ببخشید😂💕👻
۳۵ میلیون کمع؟

من. برم. تو. افق محو شم🤣🤣🤣🤣🤣 وجدانا. کل. فک و فامیل. ما. اینطور. خواستگارایی. نداشتن. پشت هم🤣🤣

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
این. پسره که بی پول. نیست. بعد با سی تومن. حسرت به دل. نمیمونه. تا یه. حدی. میتونه حسرت نکشه🤐

یعنی میگی اوکیه؟ 

اینارو همشو دوستم داره میخونه

خیلی آشوبه 

میگه من آخر تو انتخابم گند میزنم لزبس حساسم

ینی قبلا نامزد داشته بهم زدهاونم احتمالا طلاهارو برگردونده

نه  بعضیا  طلا. میگیرن. میزارن  کنار

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
یعنی میگی اوکیه؟ اینارو همشو دوستم داره میخونهخیلی آشوبه میگه من آخر تو انتخابم گند میزنم لزبس حساسم

اره. اوکیه🤐🤐🤐  یا. این. حجم از. خواستگاری  خوبو. دروغ. میگه  یا دیوانس

مطمئنی. چاخان. نمیکنه🤐🤐🤐 اخه. مگه. چقدر. قشنگع

اینا خونشون خواستگار میاد ما از چشمی در نگاه میکنیم🤣✋️همیشه از من لباس قرض میگیره

از دوربین ماشین خواستگاره رو براش آنالیز میکنم🤣🤣🤣✋️