2777
2789
عنوان

خواستگار دوستم

| مشاهده متن کامل بحث + 4371 بازدید | 217 پست
معمولی

این. عقده ای شده

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
دختر معمولی

وقتی خونه و ماشین داره ماهی۳۵ تومن بیشتر میخواد بخوره و بگرده؟؟؟ن اجاره خونه داره ن کرایه ماشین ...

💖به معجزه ی خدا ایمان دارم ومیدونم شاید دیر اما بهترین هدیه رو بهم میده💖          

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

همینه عرضه داشته خودش خیلیه خودش رو پای خودش وایسادهولی فقط از مال و اموال گفتی یعنی دوستت فقط بخاطر ...

از نظر اخلاقی اوکیه که باهم تااین حدآشنا شدن دیگه 

مالی از نطر دوستم خیلی مهمه چون مادرشم خیلی سختی کشیده

از طرفی دوستم کلی خواستگار داره ، رییس بانک و...ولی این پسره اخلاقتا و قیافتن خوبه فقط بحث دارایی مطرحه 

من به اون طلاهای آماده مشکوکم😂😂

به تاریخ عضویتم نگاه نکنید بنده از قدیمیای سایتم 😎 دیگه نام کاربری به ذهنم نرسید به شخصیت موردعلاقم تو هری پاتر پناه بردم 😂 قبول دارم پروفایل و نام کاربریم اصلا خانمانه نیست ولی به بزرگی خودتون ببخشید😂💕👻
معمولیهپدرش درآمد کمی هم داره درواقع مادرش پاسوز دوستم شدهاما دوشتم خیلی خیلی خوشگله کلی خواستگار دا ...

خب اگر ملاک پسر اون هم تحصیلکرده فقط جسم اون خانم است و خانم کمالات خاصی خودش و خانوادش ندارد .‌‌‌‌‌مردسالم و مناسبی به نظر نمی‌رسه . خوشگل تر هم باز میبینه . هوس هم می‌کنه باز . 

دختر بهار متولد اردیبهشت 😍😍 مثل بهار سرسبز و‌شادم .‌‌‌‌من دختر بهارم 🍀🍀
میگه دوست ندارم حسرت به دل بمونم مامانشم بنده خدا ازاول از شوهر بی پول و معمولی زیاد کشیده اینم چشمش ...

این. پسره  که بی پول. نیست. بعد با سی تومن. حسرت به دل. نمیمونه. تا یه. حدی. میتونه حسرت نکشه🤐

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
وقتی خونه و ماشین داره ماهی۳۵ تومن بیشتر میخواد بخوره و بگرده؟؟؟ن اجاره خونه داره ن کرایه ماشین ...

نه. بابا. میگه. جوگیر شده. دکتر. میخواد

طرف دوتا خونه و ماشین میلیاردی و محندس و حقوق نسبتا خوبی داره بعد دوستت میگه کمهمن دیگه حرفی برا گفت ...

یه خواستگارایی داره 

رییس بانک و رییس کوفت و زهر مارو فلان

اونا باغ و خونه بزرگ و...دارن

حالا فقط سن کم این پسره و اخلاق و قیافش باعث شده دوستم دو دل بشه ، خودشو میپسنده اما اموالشو میگه کمه نمیخوام عذاب بکشم

حالا. من. از این. موردا نداشتم. هرکی  بوده. از خودم. پایین تر بوده

یه خواستگارایی داره رییس بانک و رییس کوفت و زهر مارو فلاناونا باغ و خونه بزرگ و...دارنحالا فقط سن کم ...

مطمئنی. چاخان. نمیکنه🤐🤐🤐 اخه. مگه. چقدر. قشنگع

آره پزشک ۳۰ ساله اینادوستم ۲۶ سالشه

پزشک ۳۰ساله تاااازه شاید به درآمد رسیده اونم تابیاد دوتاخونه و ماشین خارجی رو جور کنه میره بالای ۴۰سال

💖به معجزه ی خدا ایمان دارم ومیدونم شاید دیر اما بهترین هدیه رو بهم میده💖          
یه خواستگارایی داره رییس بانک و رییس کوفت و زهر مارو فلاناونا باغ و خونه بزرگ و...دارنحالا فقط سن کم ...

ای کاش دو تا خونه داشتم

حقوقم ۳۵ بود

محندس بودم و ماشین یه میلیاردی داشتم

و خدا منو با این اموال کمم عذاب میداد😂😂