2777
2789
عنوان

خواستگار دوستم

| مشاهده متن کامل بحث + 4371 بازدید | 217 پست
نه بابا مدرکش لیسانس حسابداریهحقوقشم ۱۲ تومن که اونم تیکه تیکه جهاز میخره ولی خیلی پاک و معصوم و خوش ...

اگه خیلی پاک و معصوم بود به فکر پول پسره نبود

خب پس تنها چیزی که برای ارائه داره خوشگلیه‌؟ 

هوففف چی بگم هیچی نمیشه به دوستت گفت 

ما فراموش می‌کنیم که قبلا کی بودیم!؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره. اوکیه🤐🤐🤐 یا. این. حجم از. خواستگاری خوبو. دروغ. میگه یا دیوانس

درجریانیم بابا واحدامون جلوهمن ما از چشمی در میپاییم

تازه ماشینشم از دوربین آمار درمیاریم🤣به دوستم آمار میرسونیم

یه همچین موردی بود اگه دختره میخونه بگم خاستگاراش همه کارخونه دار طلافروش اقامت خارج خونه بالاشهرو م ...

همون. دیگه 

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ولی. اینو بدونه. که. به. بهانه دکتر خواستن. هی بخواد. خواستگاراشو رد کنه. اشتباهه

منم از یه طرف همین فکرو دارم 

بین همه خواستگاراش این پسره هم کراشه هم با ادبه هم تحصیلاتش بالاس 

من هم خا نواده م خیلی متوسط هستن ولی وضع ما لی شو هرم خیلی خو به مگه مر د ها و اسه بز رگ کردن سر مای ...

خیلی. خوب  یعنی. در چه حد؟

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم

[QUOTE=344339835]اوناهم موجهن اما این پسره خیلی خیلی با ادبه  قیافشم شبیه جوونی های پارسا پیروز فره  مدر ...[/QUOT

خوشگلی ملاک نیس همین ک از طرف بدت نیاد و یه کشش جزعی هم داشته باشه بعدا با اخلاقیات خوبش جذبش میشه من بودم اگر سن بقیه شون بالابود ولی اخلاقشون خوب بود شاید اونیکه شرایط مالی بهتری داره رو انتخاب میکردم

💖به معجزه ی خدا ایمان دارم ومیدونم شاید دیر اما بهترین هدیه رو بهم میده💖          
منم از یه طرف همین فکرو دارم بین همه خواستگاراش این پسره هم کراشه هم با ادبه هم تحصیلاتش بالاس

همون. دیگه  بعدم.  نباید. به. خوشگلیش  بنازه

ان شااله جور میشه قسمته دیگه

انشالله. اره  دیگه. دقیقا

خیلی. خوب یعنی. در چه حد؟

یعنی فو ق لیسانس دانشگاه شریف قد ۱۹۳ قیا فه خو ب خانواده خوب دست و دل باز مهر بون خودش سازنده ست پدرش استاد دانشگاه ۹ تا خونه داره ۲ تا ماشین خارجی از من هم ۱ سا ل و‌نیم‌کو چک تره 

۲۸

خوب. دیگه!  اول. زندگی. همه سخته  آدم. نباید. جو گیرانه  عمل کنع

انشالله. اره دیگه. دقیقا

باور کن شک ندارم این دوستم گند میزنه به زندگیش آخر

خواستگار کم باشه راحت انتخاب میکنه 

منم کلی خواستگار داشتم خودمو انداختم دردسر با دانشجو ازدواج کردم خیلی خیلی سختی کشیدیم تا الان