2777
2789
عنوان

خواستگار دوستم

| مشاهده متن کامل بحث + 4371 بازدید | 217 پست
فقط حقوق و مسائل مادی رو گفتیالبته حقم داری ملاک فقط همیناس

از نظر اخلاقی که اوکیه 

پسره فرشتس 

ولی دوستم میگه نمیخوام عذاب بکشم

خود من با دانشجو ازدواج کردم پدرم در اومده 

همیشه دوستم میگفت دوست دارم با یه پزشک ازدواج کنم که در رفاه کامل باشم و...من میگفتم بشین پیداکن حتما میاد و مسخرش میکردم

فقط حقوق و مسائل مادی رو گفتیالبته حقم داری ملاک فقط همیناس

شناخت بعد از پذیرش مسائل مالی باید باشد .

دختر بهار متولد اردیبهشت 😍😍 مثل بهار سرسبز و‌شادم .‌‌‌‌من دختر بهارم 🍀🍀

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

والا من به شخصه درامد برام مهمه درامد زیر ۲۰۰ میلیون به چشمم نمیاد. ماشین هم شاسی بلند برام مهمه ولی متراژ خونه برام مهم نیست یه خونه ۹۰ متری کافی هست 

همسرم همه زندگیه منه  با آمدنش به زندگیم آرامش و عشق تجربه کردم 

از نظر اخلاقی که اوکیه پسره فرشتس ولی دوستم میگه نمیخوام عذاب بکشمخود من با دانشجو ازدواج کردم پدرم ...

پزشک چند ساله؟

بله پزشک ۴۰ ساله وضع مالی خوبی داره 

ولی بچه های دانشجوی ما از خانواده تامین میشن

دکتر کوچولو
از نظر اخلاقی که اوکیه پسره فرشتس ولی دوستم میگه نمیخوام عذاب بکشمخود من با دانشجو ازدواج کردم پدرم ...

طرف دوتا خونه و ماشین میلیاردی و محندس و حقوق نسبتا خوبی داره بعد دوستت میگه کمه

من دیگه حرفی برا گفتن ندارم

خب حتما دوست شما شرایط خوبی داره و همینطور خانوادش .‌‌‌‌‌‌‌‌شزایط ایشون چطور است ؟

معمولیه

پدرش درآمد کمی هم داره درواقع مادرش پاسوز دوستم شده

اما دوشتم خیلی خیلی خوشگله کلی خواستگار داره هرجا بریم یکی میدوئه پشت سرمون واسه خواستگاری

خوب  پزشک  از. آسمون  نمیاد که. باید با کسی، باشی. که. شرایطش،بهت بخوره

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم