2777
2789
عنوان

خواستگار دوستم

| مشاهده متن کامل بحث + 4371 بازدید | 217 پست
والا. برای. چی. ناراحت بشم. هرکی. هرچی. داره. مبارکش. باشه. تو عین. خروس. جنگی. پریدی. به. ما🤐🤐� ...

شما پر سیدی خوب در چه حد ؟؟؟ عین همین پرسیدی دیگه 

من هم تعر یف کر د م 

حا لا هی میا ی می گی عقده عقده 

خو ب ناراحت می شی نپر س 

من که بنر چا پ نکر ده بو د م 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شما پر سیدی خوب در چه حد ؟؟؟ عین همین پرسیدی دیگه من هم تعر یف کر د م حا لا هی میا ی می گی عقده عقده ...

من. پرسیدم ولی. این. رفتار. اصلا درست. نیست. !!هرچیز که. واسه. خودته. بعدم. به شوهر. و مال. شوهر. نناز  که به. بادی. بنده🤐🤐

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
نه خیر من د وران طرحم اون جا بودم ایشون مهندس هستن ببین باز خودت پرسیدی ها حالت بد تر نشه

حاضرم.  قسم. بخورم. دیپلمم. نداری😅😅😅😅😅 خانوم. آقای  مهندس!

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
مگه گفتم‌واسه شماست ؟

والا. اینجوری. که. تو به. ماها. پریدی. انگار. واسه. مائه🤐🤐

@niniyar_1 @niniyar_2 @niniyar_3

تگ. کن. واسه  من. مهم. نیستا!!! شما. اول. برو. حرف. زدن و طرز. برخورد. یاد. بگیر.  من. از ت. کوچیک. ترم. درست. نیست. ادب. یادت. بدم که!

🤣🤣🤣 ا یشالله شما هم به ا رزو هات برسی زندگیت سخته حق د اری خد ایا من ببخش

نه. به. اندازه. تو. کمتر. رمان. بخون. لطفا. به. داشته هات. راضی. باش. داستان. نباف  به بقیه. نپر!!!

پرش که فقط از شماست خانوم نقطه ای

شما. چقدر.  خانوم. مهندس؟!!!گفتم. که شما.  با توجه  به. گفته. ها.  باید. مشغله  های. بزرگ تری. از. بحث. با من. داشته. باشی. دیگه!! من. هرجور که. بخوام.  مینویسم. و تایپ. میکنم. تو برو. رو ادبت. و عقده هات. کار کن. نپری.  به. مردم