2777
2789
عنوان

بیایید بریم عروسی💃 کی میاد❓

205 بازدید | 26 پست

سلام به همگی

بیایید از خاطرات‌خوب عروسی خودتون یا اطرافیان بگید

بگید عروس چه سالی هستید؟

باهم بریم تو حال و هوای عروسی

کاش دوباره مثل قدیم همه چی ساده و پر از صفا و صمیمیت بود هرکسی هر لباسی داشت میپوشید تجملاتی درکار نبود آرایشگرها قیمت های نجومی نمیدادن دل ها خوش بود…

به نام خدا...چند ساعت پیش تازه عقد کردم و به طرز خیلی غیر قابل باوری بیاورد زندگی متاهلی شوده ام🗿🙏🏿

[کسی‌که‌برای‌‌دیگران‌خواستار‌روشنایی‌ست، روشنایی‌بدو‌ارزان‌خواهد‌شد🌿🤎].                  زرتشتی‌سایتتونم🗿🤍

عروس سال ۷۸ هستم

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نام خدا...چند ساعت پیش تازه عقد کردم و به طرز خیلی غیر قابل باوری بیاورد زندگی متاهلی شوده ام🗿🙏 ...

خوشبخت باشی انشالله😍

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
جدی؟؟؟ مبااارکهههه خوشبخت بشی 😍

قربون شمااا:))))

[کسی‌که‌برای‌‌دیگران‌خواستار‌روشنایی‌ست، روشنایی‌بدو‌ارزان‌خواهد‌شد🌿🤎].                  زرتشتی‌سایتتونم🗿🤍
خوشبخت باشی انشالله😍

عزیزمییی:)🙏🏿🤍

چقدر عالی . از رسم و رسومات و خاطرات اون زمان برامون بگید

یادمه سرویس عروسیم ۸۰تومن شد

خیلی ظریف و زیبا بود

ارایشگاهم ۱۰۰ تومن

خانواده شوهرم یکم پچ پچ کردن که چقدر هزینه ارایشگاه بالاست...یادش بخیر کاش ب اون دوران برمیگشتیم

شهرما هنوزم همونجوریه

شاید باورتون نشه ولی کمتر کسی میره ارایشگاه و اکثرا خودشون یه ارایش ملایم و قشنگ میکنن 

تو فامیل ما هم کمتر کسی تالار میگیره و ۹۰درصد عروسیا تو خونس اقایون و خانمام جدان و جالبیش اینجاس بقیه میز و صندلی میارن که مهمونا بشینن ما حتی مبل و...رو تو تایم عروسی میزاریم تو یه اتاق جدا که مهمونا راحت بشینن رو زمین😂🤍🗿

من عروس آخر 401 هستم

چند تا از دوستا و فامیل های نامردمون با هم هماهنگ کرده بودن و نوشابه شیشه ای گرفته بودن با دو تا نی تزئین شده

موقع شام مجبورمون کردن باهم از یه شیشه نوشابه بخوریم و عکس گرفتن  

می گفتن غلط کردید به این عکس عروسی ماها خندیدید حالا تا عکس نگیریم و بهتون نخندیم ول کن نیستیم  

یکی هم می گفت اصلا از وقتی این صحنه از عروسی ها حذف شد برکت از زندگیون رفت