2777
2789
عنوان

کیا کلا بچه نمیخوان دلیلتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 2193 بازدید | 52 پست
به شما گیر نمیدن?من که یک سال و نیمه ازدواج کردماز یک هفته بعد بشدت شروع شد حرفابا ترحم بهم میگن انش ...

اجازه دخالت نمیدم.

اولین بار که پرسیدن کی میخوای بچه دار شی گفتم فعلا صلاح نمیبینم و نمیخوایم ، اونقدر هم سرد گفتم ک دیگه هوس نکنن بپرسن

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹.                                                                                                                                                                                                                                                                                         دزدی مرتبا به دهكده ای ميزد، ﺭﻭﺯﯼ ﮐﻪ ﺭﺩﭘﺎﯼ ﺑﻪ ﺟﺎ ﻣﺎﻧﺪﻩ، ﺷﺒﻴﻪ ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﯼ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻮﺩ ﯾﮑﯽ ﻣﯿﮕﻔﺖ : ﺩﺯﺩ، ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﯼ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺭﺍ ﺩﺯﺩﯾﺪﻩ، ﺩﯾﮕﺮﯼ ﮔﻔﺖ: ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﺵ ﺷﺒﯿﻪ ﭼﮑﻤﻪ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻮﺩﻩ. ﻫﺮﮐﺴﯽ ﺑﻪ ﻃﺮﯾﻘﯽ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ ﺭﺍ ﺗﻮﺟﯿﻪ ﻣﯿﮑﺮﺩ. ﺩﯾﻮﺍﻧﻪ ﺍﯼ ﻓﺮﯾﺎﺩ ﺑﺮﺁﻭﺭﺩ: ﮐﻪ ﻣﺮﺩﻡ؛ ﺩﺯﺩ، ﺧﻮﺩ ﮐﺪﺧﺪﺍﺳﺖ، ﻣﺮﺩﻡ ﭘﻮﺯﺧﻨﺪﯼ ﺯﺩﻥ ﻭ ﮔﻔﺘﻨﺪ : ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻪﺩﻝ ﻧﮕﯿﺮ، ﻣﺠﻨﻮﻥ ﺍﺳﺖ ﺩﯾﻮﺍﻧﻪ ﺍﺳﺖ، ﻭﻟﯽ ﻓﻘﻂ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻓﻬﻤﯿﺪ ﮐﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﻋﺎﻗﻞ ﺁﺑﺎﺩﯼ ﺍﻭﺳﺖ.ﺍﺯ ﻓﺮﺩﺍﯼ ﺁﻥ ﺭﻭﺯﮐﺴﯽ ﺁﻥ ﻣﺠﻨﻮﻥ ﺭﺍ ﻧﺪﯾﺪ ﻭقتی ﺍﺣﻮﺍﻟﺶ ﺭﺍ ﺟﻮﯾﺎ می ﺷﺪﻧﺪ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻣﯿﮕﻔﺖ:ﺩﺯﺩ ﺍﻭ ﺭﺍ ﮐﺸﺘﻪ ﺍﺳﺖ، ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ ﺭﺍ ﮔﻔﺖ ﻭﻟﯽ ﺩﺭﮎ ﻣﺮﺩﻡ ﺍﺯ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ، ﻓﺮﺳﻨﮕﻬﺎ ﻓﺎﺻﻠﻪ ﺩﺍﺷﺖ، ﺷﺎﯾﺪ ﻫﻢ ﺍﺯ ﺳﺮ ﻧﻮﺷﺖ ﻣﺠﻨﻮﻥ ﻣﯿﺘﺮﺳﯿﺪﻧﺪ. ﭼﻮﻥ ﺩﺭ ﺁﻥ ﺁﺑﺎﺩﯼ، ﺩﺍﻧﺴﺘﻦ ﺑﻬﺎﻳﺶ ﺳﻨﮕﯿﻦ ﻭﻟﯽ ﻧﺎﺩﺍﻧﯽ، ﺍﻧﻌﺎﻡ ﺩﺍﺷﺖ....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من و همسرم میدونیم والد بودن نقطه قوت ما نیست

بارداری و زایمان برام مشقت داره

و زندگی مون بدون بچه هم هدفمند هست

همین

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

من نه تنها بچه نمیخوام شوهرم نمیخوام😂 هیچی دلیل خاصی نداره حوصله زندگی متاهلیو دردسراشو ندارم وقتشم ندارم البته میدونم شاید تو میانسالی پشیمون بشم از تصمیم الانم

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

وای بارداری و بچه داری سخت ترین کار دنیاست 

واقعا اعصاب فولادی میخواد 

حتی مودب ترین بچه و حرف گوش کن ترینشون هم میتونه به راحتی خسته ات کنه

من یه دونه دارم خدا حفظش کنه دیگه نمیخوام بیارم همین یکی بسمه

....چه بود آن آهِ عميق, که حتى در مهمانى‌هاى شلوغ ,دست از گريبانِ ما نمى‌كشيد؟

۴۱ سالمه و بچه نیاوردم مشکلی هم با هزینه اش ندارم 

اما نمیتونم خودمو وقف بچه کنم اصلا دلیلی پیدا نمیکنم برای بچه اوردن وقتی که برای خودم صرف بکنم چرا باید با بچه سر و کله بزنم به جاش دارم جهانگردی میکنم 

من ماه‌های اول ازدواجم دوست نداشتم بچه 

ولی یهویی بعد ۹ ماه از ازدواجمون تصمیم گرفتیم اقدام کنیم و رفتیم دکتر 

از اواخر اسفند تا الان تو اقدامم و نشده فعلا 🥲

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

بچه بسیار بسیار خرج و مسئولیت داره

من سه تا گل دختر دارم

خداحفظشون کنه حتی یک ثانیه هم از داشتنشون پشیمون نشدم منتها سالهاست ک خودمو فراموش کردم

وضع مالیمون خب بد نیست خونه و ماشین و زمین و..داریم منتها بسیار بسیار گرونیه دیگه.من دوسه ساله یه مسافرت نتونستم برم ک راحت باشم.یه آرایشگاه یا باشگاه یا یه مهمونی بدون نگرانی شلوغ کاریای بچه.سالهاست نمیتونم لباسای مورد علاقمو بخرم چون دخترام واجبترن.حتی توخورد و خوراک دخترا واجبترن 

یه از خودگذشتگی بزرگ میخواد.مخصوصا برای مادرا.

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
هزینه سنگین _ منم نمیتونم مسئولیت اون همه سختی ب جون بخرم چون تو خودمم موندم چه برسه بچه ترس از کم گ ...

و اینکه بزرگ شد بخواد مثل بچهای الان بی ادب و قدر نشناس باشه و فحش و ناسزا بگه بهمون