سلام دوستان من علاوه بر دیسک و گودی مشکل لگنم دارم مثلا وقتی روی زمین سفت میخوابم درد میگیره لگنم به نظرتون اگه طبی فنری بگیرم واسه دیسک و گودیم خوبه؟؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من گودی کمر دارم و همیشه کمر درد داشتم مخصوصا وقتایی که از خواب بیدار میشدم به تازگی تشک طبی تمام فوم خریدم برخلاف چیزی که شنیده بودم خیلی سفت نیست اصلا روش گرمم نمیشه وکمر دردم خیلی بهتر شده این تجربه من بود البته ومن تشک طبی فنری رو امتحان نکردم باید وقت خرید امتحان کنید
منم مشکل شما رو دارم رو تشک خودم خیلی اذیت میشممیخوام تشک بگیرم ولی نمیدونم چی باشه که خوب باشهچقدر ...
من هنوز دیشب دکتر بهم گفت که دیسک کمر داری و باید طبی استفاده کنی ولی طبی چون خیلی سفته مطمینم لگنم اذیت میشه میخواستم ببینم اونایی که دیسک دارن طبی فنری استفاده کردن چطور بوده