2777
2789

حس میکنم شوهرم داره بهم خیانت میکنه، هر وقت حرفش شده میگه کسی بخواد با یکی دیگ رابطه داشته باشه باید ب طرفش بگه و... کلا جوری حرف میزنه ک اهل خیانت نیس . اما شبا ب شدت مشکوک پیام میده ، از طرفی هم شغلش تو مجازیه و همش باید گوشی دستش باشه اما شبا مشکوکه چون گاخی چک میکنه ببینه من خابم یا بیدار یا وقتی ب گوشیش دست میزنم سریع ازم میگیره میگ کار دارم. ولی من این حسو مدتهاس دارم با تموم حرفا و نظرایی ک راجب خیانت داره. مک حسماپ اشتباه نمیکنه  و مطمئنم داره زیر ابی میره و یچیزیو ازم مخفی میکنه. نمیتونم هم بی گدار ب اب بزنم و گوشیشو بردارم چک کنم وقتی خابه و اگ بفهمه و چیزی نباشه برام خیلی بد میشه اما حسم خیلی قویه اما باورم نمیشه ...

نمیدونم باید چیکار کنم این درگیری ذهنی ب شدت منو اشفته کرده و مدام دارم فک میکنم ک چیکار کنم تا بفهمم چخبره... لطفا اگ چیزی ب ذهنتون میرسه بگید من واقعا نمیدونم چیکار کنم   

خدا به دلی که دریا باشه،کشتی میده...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مطمئن باش چیزی هست ولی سر گوشی بری چیزی دست گیرت نمیشه قطعا

تنها کاری که میتونی بکنی اینه که وقتی داره چت میکنه یهو بری پیشش بشینی و ببینی با کیه

و اگه چیزی نبود و ناراحت شد بگو ببخش ولی چندوقت بود حس خوبی نداشتم میخواستم خیالم راحت بشه که نخوام نسبت بهت بدبین بشم

منم سالها همین حس روداشتم بااین تفاوت که به گوشیاش دسترسی داشتم وچیزی نبود !میرفتم محل کارش استرس میگرفت بی محلی میکرد که زود برگردم هزار بار خواب دیدم که خیانت میکنه

اخر سر هم با هک واتساپش وگرفتن پرینت با اپلیکیشن همراه من همه چیز برام واضح وعیان شد

زمانی که نت گوشی خودت تموم شده باشه و اون خواب باشه گوشیشو بردار و به نتش وصل شو

بعد بگو کار  مهم پیش اومد نت نداشتم گوشیتو برداشتم وصل شم 

ی چک هم کن اون وسط.

🎧━━━━━━●─────── ⇆ㅤ◁ㅤㅤ❚❚ㅤㅤ▷ㅤ↻️ پرواز کن تا آرزو زنجیر را باور نکن ⁦❤️⁩                        
مطمئن باش چیزی هست ولی سر گوشی بری چیزی دست گیرت نمیشه قطعاتنها کاری که میتونی بکنی اینه که وقتی دار ...

نه اینجور نمیتونم اگ بفهمه بهش شک دارم  کلا زندگیمون میره رو هوا مطمئنم.

یهو برم پیشش و اگ چیزی دیدم چی بگم مثلا؟ من اینقدر دوسش دارم و باورم نمیشه ک برم کنارش بشینم استرس میگیرم و میترسم سوتی بدم 

ی اکانت فیک بساز با اکانت فیک بهش پیام بده و برو تمام فالور های دخترش رو اد کن یا درخواست دوستی بده ...

مرسی میخام بابرنامه پیش برم احتمالا همین کارو بکنم بزودی. اول یکم استرسمو کم کنم و تمرکز داشته باشم .

منم سالها همین حس روداشتم بااین تفاوت که به گوشیاش دسترسی داشتم وچیزی نبود !میرفتم محل کارش استرس می ...

احتمالا اکانتشو هک کنم ولی نگرانم ک بفهمه ...

نه اینجور نمیتونم اگ بفهمه بهش شک دارم کلا زندگیمون میره رو هوا مطمئنم.یهو برم پیشش و اگ چیزی دیدم ...

اگه چیزی دیدی ریلکس نباشیا

جنگ جهانی بپا کن.توروخدا فاز روشن فکر برندار 

اگه فک کرد که این چیزا عادیه برات و زندگیش نمیپاشه از هم یه روزی میاد بهت میگه به توچه دلم میخاد 

پس چیزی دیدی سفت بیا

اگه چیزی دیدی ریلکس نباشیاجنگ جهانی بپا کن.توروخدا فاز روشن فکر برندار اگه فک کرد که این چیزا عادیه ...

اره ریلکس نیستم و ب شدت تعصبی حتی در حد ی دوستی ساده هم باشه قیامت بپا میکنم اما میخام اول امادگیشو داشته باشم . من امادگی روبه رو شدن با این صحنه رو ندارم 

اگه چیزی دیدی ریلکس نباشیاجنگ جهانی بپا کن.توروخدا فاز روشن فکر برندار اگه فک کرد که این چیزا عادیه ...

یعنی اگ اهمیچین چیزی باشه نمیتونم ب زندگی باهاش ادامه بدم حتی اگ در حد چت باشه .  خیلی حالم بده فقط همینو میدونم 

یعنی اگ اهمیچین چیزی باشه نمیتونم ب زندگی باهاش ادامه بدم حتی اگ در حد چت باشه . خیلی حالم بده فقط ...

بمیرم برا دلت 

خیلی سخته این شرایط ولی سعی کن محکم باشی.

و بهترین کار ممکن رو انجام بدی