2777
2789

میخوام ایده بگیرم خودم تاب ریلکس و آباژور و اینه کنسول دارم از گلدون و بوفه هم بدم میاد دلم میخواد یه چیز شیک کنار خونه م باشه گرامافون و میز بار هم کل فامیلامون دارن بگیرم تکراریه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من برا خونم فقط

۲ تا گلدون بزرگ و ی اباژور کنار مبلای راحتیم دارم

کافی بار داریم البته اگه جز دکور حساب میشه

از شلوغی متنفرم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

تاب ریلکسی مال بالکن یا حیاطه ها ، سبک دکوراسیون خونت چیه؟ چرا از پینترست ایده نمیگیری ؟ خونه ما ایرانیا خیلی شبیه به هم شلوغ و شلم شوربا شده انقد فقط دنبال شیک بودن و مد بودن و جلوتر بودن از بقیه هستیم

یه خواهر بزرگ‌تر که برای خواهراش قوی و حامیه یه زن مستقل که پشت شوهرش بهش گرمه یه دختر عاقل که هرجا بتونه به پدر مادرش هر کمکی باشه میکنه و اونا بهش افتخار میکنن یه مادر که پسر کوچولوش دوسش داره و یه آدم که از درون احساس پوچی ‌و تنهایی میکنه احساس ناکافی بودن تا حد خفگی آزارش میده و مدام داره از خودش میپرسه با زندگیم چیکار کردم ؟ و هرچی بیشتر میپرسه بیشتر غرق این سوال میشه!
گرامافون اره کلاسیکه نمیخوره ولی یع گوشه پذیراییم خالیه

چرا خالی بودنو بد میدونید

من جاریم اینجوریه باید مراقب باشیم به وسایل نخوریم موقع راه رفتن

ی جاهایی باید ک خالی باشن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

فکر کنم فقط منم که دلم میخواد یه دست مبل و تی وی تو هال باشه. هیچی دیگه نبینم جلو چشمم

منم همینم چهارتا گلدون گل طبیعی داشتم از وقتی پسرم پا گرفته اونارم دادم رفته 

یه خواهر بزرگ‌تر که برای خواهراش قوی و حامیه یه زن مستقل که پشت شوهرش بهش گرمه یه دختر عاقل که هرجا بتونه به پدر مادرش هر کمکی باشه میکنه و اونا بهش افتخار میکنن یه مادر که پسر کوچولوش دوسش داره و یه آدم که از درون احساس پوچی ‌و تنهایی میکنه احساس ناکافی بودن تا حد خفگی آزارش میده و مدام داره از خودش میپرسه با زندگیم چیکار کردم ؟ و هرچی بیشتر میپرسه بیشتر غرق این سوال میشه!