میخوام ایده بگیرم خودم تاب ریلکس و آباژور و اینه کنسول دارم از گلدون و بوفه هم بدم میاد دلم میخواد یه چیز شیک کنار خونه م باشه گرامافون و میز بار هم کل فامیلامون دارن بگیرم تکراریه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تاب ریلکسی مال بالکن یا حیاطه ها ، سبک دکوراسیون خونت چیه؟ چرا از پینترست ایده نمیگیری ؟ خونه ما ایرانیا خیلی شبیه به هم شلوغ و شلم شوربا شده انقد فقط دنبال شیک بودن و مد بودن و جلوتر بودن از بقیه هستیم
یه خواهر بزرگتر که برای خواهراش قوی و حامیه یه زن مستقل که پشت شوهرش بهش گرمه یه دختر عاقل که هرجا بتونه به پدر مادرش هر کمکی باشه میکنه و اونا بهش افتخار میکنن یه مادر که پسر کوچولوش دوسش داره و یه آدم که از درون احساس پوچی و تنهایی میکنه احساس ناکافی بودن تا حد خفگی آزارش میده و مدام داره از خودش میپرسه با زندگیم چیکار کردم ؟ و هرچی بیشتر میپرسه بیشتر غرق این سوال میشه!
فکر کنم فقط منم که دلم میخواد یه دست مبل و تی وی تو هال باشه. هیچی دیگه نبینم جلو چشمم
منم همینم چهارتا گلدون گل طبیعی داشتم از وقتی پسرم پا گرفته اونارم دادم رفته
یه خواهر بزرگتر که برای خواهراش قوی و حامیه یه زن مستقل که پشت شوهرش بهش گرمه یه دختر عاقل که هرجا بتونه به پدر مادرش هر کمکی باشه میکنه و اونا بهش افتخار میکنن یه مادر که پسر کوچولوش دوسش داره و یه آدم که از درون احساس پوچی و تنهایی میکنه احساس ناکافی بودن تا حد خفگی آزارش میده و مدام داره از خودش میپرسه با زندگیم چیکار کردم ؟ و هرچی بیشتر میپرسه بیشتر غرق این سوال میشه!