2777
2789
عنوان

قطع استروژن و خونریزی بعد از اون

331 بازدید | 2 پست

سلام.

توی یکماه گذشته ۴ دفعه دکتر رفتم..والان هم دکترم تا چهارشنبه نیست.براش این پیام رو فرستادم

به علت خونریزی بعد از نزدیکی و لکه بینی مراجعه کردم.پارسال Fsh خونم بالا بوده. برام ابتدا  استروژن خوراکی تا ۲۰ روز و دوفامد تا ۱۰ روز بعد از اون تجویز شده. الان ۵روز از خوردن استروژن میگذره لکه بینی بیشتر و گاها خونریزی هم دارم.راستی یه آمپول ویتامین کا هم زدم و مفنامیک اسید و ترنسید هم هر ۸ساعت میخورم.

آخرین پاپ اسمیر اردیبهشت پارسال بوده و همه چیز نرمال بوده...

به خوردن استروژن ادامه بدم؟

جواب نداد

منم از یه دکتر آنلاین مشاوره گرفتم و گفت استروژن رو قطع کن

الان سه روزه نخوردم....افتادم به خونریزی شدید...تا چهار شنبه که دکتر بیاد برم پیشش ببینم چی میگه.کسی تجربه من رو داشته.الان چطورید؟ تشخیص چی بود؟ میشه تجربه اتون رو به من هم بگین

مهر دخترم پایدار
سلام شما چکار کردین قرصتونو ادامه دادین.. دکتر برام تجویز کرده دوروزه مصرف میکنم لکه بینیمو بیشتر کر ...

من قرص رو قطع کردم و به خونریزی شدیدی افتادم. بعد سونو واژن دادم و مشخص شد دیواره رحمم خیلی نازم شده. الان دو ماه گذشته دوبار پریود شدم. دفعه اول 12روز با خونریزی شدید. دفعه دوم 9روز با خونریزی کمتر. دکترم گفت به مرور زمان هورمونها تنظیم میشن و درست میشه

مهر دخترم پایدار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.