2777
2789
عنوان

برای دختری که آرزو داشت پسر بود

123 بازدید | 8 پست

خوشبحال پسرا دیروز من ی مانتو کوتاه پوشیدم رفتم خونه فامیل های نزدیکمون بعد بابام مانتوم دید گفت ک این چیه خلاصه مامانم و مامان بزرگم بردنم بازار برام ی مانتوی زشت  خریدن انگار 70سالمه ن 1۷    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما که حتما موجه لباس میپوشی ولی بعضیا واقعا شورشو دراوردن کاش اطارفیان اونام حداقل بهشون گوشزد میکردن البته شایدم کردن جواب نداده

ی خانومه ای رو من دیدم چند روز پیش شلوار نازک پلیسه پوشیده بود رنگ ابی روشن بعد ی پیراهت پوشیده بود داده بودش تو شلوارش 

باسنشم اندازه ی قابلمه همه جاش بیرون بود 

بابا میخواین بپوشین حداقل ی چیزی بپوشین که با اتاق خوابتون فرق داشته باشه انقدر نازک بود مثل لباس خواب بود

اینو گفتی یاد خودم افتادم😑😑

تا 14،15سالگی از هرچی پسر بود متنفر بودم که چرا من پسر نشدم :/

بعد بزرگتر شدم دیدم پسرا مقصر نیستن😂خدا منو دختر افریده

تا ی مدتم تو فاز تیپ پسرونه بودم،بعد دیدم با دختر بودنم میتونم کارای مورد علاقمو انجام بدم هرچی حرف بشنوم

برگشتم به تیپ عادی😂🤝

میدونم ربطی به تاپیکت نداشت،ولی میتونی این تغییرو ایجاد کنی،شاید الان پدر مادرت ی از ی دید دیگه به ماجرا نگاه کردن،مطمئن باش بزرگ شدی بهترین تصمیمو خودت میتونی بگیری

:)

شما که حتما موجه لباس میپوشی ولی بعضیا واقعا شورشو دراوردن کاش اطارفیان اونام حداقل بهشون گوشزد میکر ...

نه تو خونه بهم گفت چ مانتویی خودش باهامون نیومد مادر بزرگم متوجه نشد بخاطر بابامه