2777
2789

اما آیا  ازدواج و فرزند آوری رخ نمی دهد ؟!

در بسیاری جوامع آزادی پوشش وجود دارد چه برای زنان و چه برای مردان . هر کس با هر سلیقه و سبک زندگی پوششی دارد و اینکه افراد بالای هجده سال به طور قانونی حق دارند ٫ نیاز طبیعی و غریزی خود را البته با رضایت خود و.طرف مقابل و در کنار شخصی که دوستش دارند بر طرف کنند . یعنی بر اساس دوست داشتن و البته رضایت طرفین وگرنه تجاوز محسوب میشود و زیر هجده سال غیر قانونی و مشمول حبس و مجازات چه با رضایت چه بدون رضایت .

ولی در همین جوامع بیشتر افراد جامعه بعد از کسب مدارج بالای علمی و مالی و شغلی ٫ تشکیل خانواده هم میدهند و همسر خودشان را انتخاب می کنند و چندین فرزند به دنیا می آورند .

هدفم از گفتن این پست این است که کمرنگ شدن ازدواج در جامعه ی ما ٫ و کاهش نرخ باروری و فرزند آوری ریشه در مشکلات اساسی دارد .

برای بازشدن گره ی ازدواج باید اشتغال زایی و درآمد زایی کنیم . از خانواده حمایت مالی کنیم . جامعه از نظر توان مالی و فرهنگی بستر مناسب برای ازدواج و فرزند آوری باشد .

ما باید از ابتدا از کودکان حمایت کنیم . در نهایت شهروند سالم و عاقل و تحصیلکرده و شاغل تحویل جامعه دهیم . بعد زوج های درست و حسابی داریم که تشکیل خانواده و فرزند بدهند . فرهنگ جامعه را از فقر و بدبختی و نداری و رفتار سطح پایین و خشونت پاک کنیم .‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌منابع  مالی در جهت رفاه مردم باشد مشکل ازدواج و فرزند آوری حل می شود .

دختر بهار متولد اردیبهشت 😍😍 مثل بهار سرسبز و‌شادم .‌‌‌‌من دختر بهارم 🍀🍀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاندید انتخاباتی؟

من یک شهروند آگاه به مسائل جامعه ی خودم هستم .‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌شهروندی هستم که در درون همین جامعه مشکلات خودم و‌جوانان و مردم رو کاملا لمس و‌درک می کنم . 

دیگه حرف دردی رو دوا نمیکنه💔

باید شهروندان آگاه باشند . باید آگاهی رسانی کنیم و هر شهروند به حقوق خودش آگاه باشد .

من یک شهروند آگاه به مسائل جامعه ی خودم هستم .‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌شهروندی هستم که در درون همین جامعه مشکلات خ ...

ماهم این چیزا و میخوایم ولی کاری از دست من و شما برنمیاد عزیزم.

ماهم این چیزا و میخوایم ولی کاری از دست من و شما برنمیاد عزیزم.

من و شما خیلی کارها از دستمون برمیاد . من به عنوان یک شهروند آگاه فعالیت می کنم .

خوب الان اکثر مردم اینا رو میدونن ولی چه کاری از دستشون بر میاد

کار اصلی رو باید کسای دیگه انجام بدن که عین خیالشون نیست

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁
خوب الان اکثر مردم اینا رو میدونن ولی چه کاری از دستشون بر میادکار اصلی رو باید کسای دیگه انجام بدن ...

دوست خوبم . این فقط یک آگاهی رسانی است . که فریب نباید خورد که ببینید علت اینکه شما ازدواج نمیکنید پوشش زنان است . یا زنان هرزه ای هستن که مانع ازدواج مردان می شوند . در جواب اون افراد باید گفت نود درصد جوامع آزاد هستن روابط هم دارند و خانواده و همسر هم تشکیل می‌دهند و فرزند دار هم میشن . اشکال کار در جای دیگر است .نه در مردم .

خب چیکار کنیم دقیقا؟حرفاتون خیلی شعاریه!

این شعار نیست . این آگاهی رسانی است .