2777
2789

سلام چن وقته با یه زوج سن بالا دوست شدیم ینی شوهرم با اون اقا دوست شده منم مجبورم رو حساب اون که برن با هم تفریح برم با زنش .از بچه کوچیکشون کوچیک ترم اصلا خوشم نیاد فقط به خاطر شوهرم میرفتم و خانومه هم گف چون شوهرم خوشحاله اشکال نداره .ولی من دیگه خوشم نمیاد باهاشون دوست باشم و توی یه مود دیگه ان .و یه کارایی هم میکنن که بدم اومده مثلا زنگ میزنن شوهرم اگه جواب نداد زنگ میزنن من که با شوهرت بیا یا بهم میگن بیش تر بمون که شوهرمم بمونه .همش هم به فکر خودشونن وقت و بی وقت زنگ میزنن.حس خوبی ندارم اصلا.بنظرتون بگم نمیام یا بازم به خاطر شوهرم برم ؟

حداقل یه شوهر پولدار بگیرین چون وقتی خیانت کرد گریه کردن تو هتل تو سوییس بهتر از گریه کردن توی زیر زمینی اجاره ایه
وقتی انقدر حس بد میگیری با همسرت بیان کن...هرچی ادامه بدی رابطه عمیق تر میشه

شوهرم اختلاف سنیش باهام زیاده و میتونه باهاشون باشه ولی من نمیتونم همشم یه جورایی منو واسطه میکنن که اونو نگه دارن .یا که کنار زنش باشم که تنها نباشه و اونام برن دور دور .زنشم سنش بالاس نمیتونه راه بره

حداقل یه شوهر پولدار بگیرین چون وقتی خیانت کرد گریه کردن تو هتل تو سوییس بهتر از گریه کردن توی زیر زمینی اجاره ایه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه چقدر اختلاف سنی داری با شوهرت چند باری زنگ میزنن جوابشون نده بهونه بیار اونجا میری محل نده زیاد

نزدیک بیس سال 

شوهرم اختلاف سنیش باهام زیاده و میتونه باهاشون باشه ولی من نمیتونم همشم یه جورایی منو واسطه میکنن که ...

آخه مگه چقدر لازمه که بره بیرون؟

فوقش ماهی یباره دیگه

تو هم حرفت و بزن بگو نمیجوشی با خانوادش؛شوهرت درک میکنه حتما

«خدایا آرام کن دلهای ما را»