2777
2789
عنوان

باز هم نشد که مادر شم😔💔

173 بازدید | 12 پست

و بالاخره بعد از کلی علائم و پنج روز تاخیر موعد، پریود شدمممم🥀❤️‍🩹

میشه برا مادر شدنم یه صلوات بفرستین؟💚 اگرم بهم‌ بگی که صلوات فرستادی کلی دلگرمم میکنی و بهم آرامش میدی...❤️‍🩹

هرچیزی زمان داره بسپر به خدا 

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدایا هرچی ک صلاحه 

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

من عاشق مادر شدن بودم تا اینکه دیدم کساییکه دوسشون دارم چقدر بی انگیزه ان ،دارم تصمیم میگیرم به این چرخه پایان بدم ،بچه گناه داره برای این دنیا 

هرچند به تصممیتون احترام میذارم شایذ خودم هفته دیگه نظرم عوض شه 

الهی مرا آن ده که آن به ... 

هرچیزی زمان داره بسپر به خدا

سپردم به خودش آخه مگه غیر خدا کیو دارم حالمو ببینههه😔💔

میشه برا مادر شدنم یه صلوات بفرستین؟💚 اگرم بهم‌ بگی که صلوات فرستادی کلی دلگرمم میکنی و بهم آرامش میدی...❤️‍🩹

بیا بغلم🙂🫂منم این ماه علائم بارداری داشتم ولی پری اومد 

دور و زود داره ولی سوخت و سوز نداره بلاخره ماهم یه روز  مامان میشیم اونم نه یه بار چند بارر😍🤩 

خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم  شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد  خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍
من عاشق مادر شدن بودم تا اینکه دیدم کساییکه دوسشون دارم چقدر بی انگیزه ان ،دارم تصمیم میگیرم به این ...

من خودم و اطرافیانم حساااابی منتظریم😔❤️‍🩹

بیا بغلم🙂🫂منم این ماه علائم بارداری داشتم ولی پری اومد دور و زود داره ولی سوخت و سوز نداره بلاخره ...

😭😭😭😭😭😭😭

ان شاالله ما هم مامان میشیم😭💔

کاش پیش هم بودیم پیش هم زار میزدیم

ارهههه دلم کسی رو میخواد که دردمو بفهمه پیشش کلی گریه کنمممم😔

الان شوهرم از سر کار میاد برا اینکه ناراحت نشه هی باید بغضمو قورت بدم😔💔