2777
2789

من شش ماهه معدم به شدت بهم ریخته مدام و هرروز خدا حس سو هاضمه و حالت تهوع دارم 

آندو دادم که گاستریت خفیف و میکروب معده بود اما به مقدار کم

ینی فک میکنم یچیز عادی باشه که اکثر افراد دارن این علائمو نداره شکمم غرغر میکنه و کنار نافم نبض میزنه مدام خصوصا وقتایی که حالت تهوع دارم معدم انگار پر آبه و وقتی با دست میکشم سمت پایین قشنگ صدای تکون خوردن آب میاد رودمم خوب کار نمیکنه

یه دکتری تشخیصش روده تحریک پذیر بود قرصاشم خوردم ولی اصن روده تحریک پذیر مگه به معده ربط داره؟ اون فقط موقع استرسه چرک خشک کن هم فقط بدترم کرد

تهران مهدی فهیمی میگن خیلی خوبه

واس قد رفتم پیشش ۵ سانت بیشتر شدم

سرچ بزنی گوگل میاد

Loving you is a losing game...💔                             _Arcade                                                                 💜Love yourself 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رحیق هم میشناسی

نه والا 

اینا معروف ترینای قمن که بالای۹۰ درصد رضایت دارن 

طرف باردار نمیشد پیش اینا بچه دار شد 

یکی از آشناهامونم دختر مجردش کیستش به حدی بزرگ شده بود که نامه عمل (بسته) داشت اما هزینه عمل زیاد بود رفت پیش اینا کیستش برطرف شد 

خودمم کیست بزرگ دارم اما موفق نشدم نوبت اینارو بگیرم در نهایت نوبت اینترنتی یه دکتر دیگه تو مشهد رو گرفتم و تحت درمانشم