2777
2789
عنوان

مراقبت های بارداری

380 بازدید | 30 پست

سلام خانوما پروسه تشکیل پرونده چطوریه؟ حتما باید پزشک خانه بهداشت روباهاش در ارتباط باشیم؟ اگه بخوایم مستقیما فقط با پزشک متخصص ارتباط باشیم مشکلی داره؟ 

مامانم میگه اصلا لازم نیست بری متخصص پزشک خانه بهداشت خودش اگه لازم بود ارجاع میده ولی من باهاش مخالفم 

اصلا دلم نمی‌خواد تو خانه بهداشت هی رفت و آمد کنم شهرمون کوچیکه

عاهعع ای مرگ تو معیار... فرمانده ستاد کل ایسگا گیری #با_جنبه_باش_خواهرم

حتمن پزشک متخصص بایدبری تا اخر خانه بهداشتا فقط،ماما هست

آلان من میگم پروندمو جدا کنم از مامانم اینا ببرم پیش یه متخصص 

مامانم میگه نه لازم نیست فقط باید تو خانه بهداشت باشی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر بهداشت دکتر عمومیه هیچی سرش نمیشه 

حتما باید زیر نظر متخصص زنان باشی 

بهداشت هیچکاری نمیکنه الکی وقتت رو میگیرن چندتا قرص ایرانی ک معمولا به هرکسی نمیسازه بهت میدن من فقط ویتامین دی بهداشت رو میخوردم بقیه رو همونایی ک دکترم نوشته میخرم

آلان من میگم پروندمو جدا کنم از مامانم اینا ببرم پیش یه متخصص مامانم میگه نه لازم نیست فقط باید تو خ ...

نیازی نیست که پرونده بهداشت رو ببری متخصص. برو دکتر متخصص زنان و زایمان خودشون برات پرونده تشکیل میدن. این دو تا ربطی بهم ندارن. 

دکتر بهداشت دکتر عمومیه هیچی سرش نمیشه حتما باید زیر نظر متخصص زنان باشی بهداشت هیچکاری نمیکنه الکی ...

من هنوز آزمایش خون ندادم 

مامانم میگه بیا خانه بهداشت آزمایش خون بده و نمیدونم قرص بگیر بخور من باهاش مخالفم اول صبحی دعوام کرد کلی 

الان من فعلا برای قدم اول چیکار کنم؟ 

من خواهر بزرگ تر ندارم توروخدا کمکم کنید 

نیازی نیست که پرونده بهداشت رو ببری متخصص. برو دکتر متخصص زنان و زایمان خودشون برات پرونده تشکیل مید ...

پس یعنی اصلا ربطی به هم ندارن 

مامانم میگه بری متخصص قبولت نمیکنن حتما باید از بهداشت ارجاع بشی

آلان من میگم پروندمو جدا کنم از مامانم اینا ببرم پیش یه متخصص مامانم میگه نه لازم نیست فقط باید تو خ ...

ببین هم متخصص باید بری هم بهداشت

من بهداشت نرفتم بعد از ۵ ماه رفتم خیلیی دعوا کردن باهام گفتن مسئولیت داره برامون چرا اطلاع ندادی هر چه گفتم پیش دکتر میرفتم گفتن اونا ربطی به ما نداره ما اینجا همه چیز رو ثبت سیستیم میکنیم تو خود استان هم اتفاقی براتون بیفته ما پاسخگو هستیم

چون بچه بعدش به دکتر نیاز نداره این بهداشته که کارت مراقبت و واکسن اینا رو میزنه

حتما باید بری بهداشت

ببین هم متخصص باید بری هم بهداشتمن بهداشت نرفتم بعد از ۵ ماه رفتم خیلیی دعوا کردن باهام گفتن مسئولیت ...

پس اول من برم آزمایش خون بدم 

هم پیش یه متخصص پرونده تشکیل بدم هم برم بهداشت پرونده تشکیل بدم درسته؟

من هنوز آزمایش خون ندادم مامانم میگه بیا خانه بهداشت آزمایش خون بده و نمیدونم قرص بگیر بخور من باهاش ...

پرونده بهداشت سر جاشه و هر ماه میری برای مراقبت بارداری . ولی حتماااااا پیش متخصص هم برو و از داروهای خوبی که دکتر متخصص میگه بخر بخور . من روزی دوتا قرص آهن خارجیشو‌میخورم بازم کمخونی شدید دارم و وزن بچه کمه تو میخوای داروهای اشغال بهداشتو بخوری؟ اصلا هم مجبور نیستی به مامانت بگی ها . چه دلیلی داره همه چیز رو‌کف دست خانواده میزارید . فقط همسرت باید اطلاع داشته باشه . 

من هنوز آزمایش خون ندادم مامانم میگه بیا خانه بهداشت آزمایش خون بده و نمیدونم قرص بگیر بخور من باهاش ...

ازمایشارو بده چون رایگانه 

ولی دنبال یه متخصص زنان خوب باش 

اول پرس و جو کن چه بیمارستان هایی میره آیا اون بیمارستانی ک قراره برا زایمان بری هم میاد این خیلی خیلی مهمه چون اگر برات مشکلی خدایی نکرده پیش بیاد بیمارستان با پزشکت تماس میگیرن ایشون تمام اطلاعات شمارو داره

دکتر دلسوزپیدا کن 

بعد اینکه صبر کن ۸ هفته بشی بعد برو سونو بده ک صدای قلب نی نی رو بشنوی 

معمولا دکترها تو مطبشون دستگاه سونو دارن 

والا مامای بهداشت زیاد کاری برات نمیکنه من چندبار ک رفتم هر چی میپرسم جواب سربالا میده میگه از دکترت بپرس فقط میخواد همه چی رو تو سیستم ثبت کنه رفع تکلیف بشه

دکتر ک بری ماهی یکبار نوبت میده تا ماه آخر همه چیت رو چک میکنن