2777
2789

عروسی برادر شوهرمه ی ماه قبل رفتم با همسرم پارچه خریدم واسه ماکسی بلند نزدیک ده تومان شد پارچه اش. خانمه گفتم استینش نصفش استر بزن چون تور زنبوری لخته گفت نه زشت میشه. لباسم یقه اش دکلته کرد البته از قسمت بالای سینه تور بدون استر داد بقیه لباس استر داره. دو روز قبل رفتم پرو همسرم دید لباسم اولا که اوتقدر تنگ دوخته بود خلقم تنگ بود بعدم همسرم استین دید بدون استره و بالای لباسو یقه دید استر نداره داغ کرد و گفت نمیزارم اینو بپوشی خیاطه هم زیر بار نرفت درستش کنه همسرمم عصبانی لباسو گرفت اورد بعدم قهر کرد عروسی نمیریم. حالا بعد کلی خواهش من شاید راضی بشه بریم عروسی برادرش . بنظرتون هیچی نگم و بدم لباسو ی خیاط دیگه گشاد کنه استر بزنه .

یه مانتو هم دیدم مجلسی هشت میلیون یا بهش بگم اونو بخره برام که بعید میدونم ۸ نیلیون مانتو بخره. چه کنم بنظرتون

مانتو نپوش    جاریت خوشحال میشه   خودتو دشمن شاد نکن   دائم با شوهرت صحبت کن  مغزشو شستشو بده    

•      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •        .  •  ° ★        ‌. ★🌙    •         به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم  ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌    

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یعنی چی

در جریان زندگیشم   شما نیستی تعجب کردی 😄

•      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •        .  •  ° ★        ‌. ★🌙    •         به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم  ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌    

چرا آماده نرفتبد باهم بخرید بدون دردسر و تازه آماده ها قشنگترن بنظرم 

لایک نکنیدلطفا🙏 درخواست دوستی رد میکنم👍مخالف نظرم ریپ نکن بحث ندارم 👍کاربر  قبل سال ۹۸ ام ولی تعلیقی 👈این جمله خیلی قشنگه 👈کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن💔دوستان وقتی بابام رحمت خدا رفت فهمیدم باردارم کل زمان بارداری داغدار بودم و داغون میشه دعا کنید تو دلیم سالم باشه 😔خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷💞  دوستان ختم گروهی قرآن دارم تو تاپیک هام هر کسی خواست شرکت کنه تگم کنه یا به تاپیک مربوط به شرایط ختم پیام بده فقط 💚ختم به نیت آرامش پدرم 🤲💞 ممنون ازت خدایا که نی نی سالم امد بغلم الهی قسمت همه آزمایش غربالگیری پیرم کرد ولی گذشت خدایا شکرت 🤲دخترام دارایی من خدایا محافظشون باش 💜

۸ میلیون مانتووووو😐😐😐😐😐😐😐😐

ببر بده لباستو یه جا دیگه درست کنه تا وقت داری

درآسانی ها خدا را یادکنید♡تادر سختی ها صدایتان برایش آشناباشد😇  خدایاهم دراین دنیا هم دراون دنیا خوشبخت وعاقبت بخیرمون کُن💫🕊                                              ♡ اگه امضاموخوندی از خدا برات خوشبختی وعاقبت بخیری،جیب پرازپول،سلامتی و دلی خوش آرزومندم♡

ببین قبل  دوختن  باید  شرایط  برسی میکردی

اگر  فرهنگی  اجازه پوشیدنشو تدارید   ی استر میشه داد زیر یقه

اگر مراسم جدا  ی برادرشوهره.... ک حساس نیستید  ایرادی نداره

اگرحساسی استر  بده

ب جای مانتو  میتونی  ی لباس ۸تومنی باب میل بخری...

من علاقم ب اینه  تو مهمونی ها  پوششم مناسب باشه دیگه راحت باشم دنبال  شال روسری  ومانتو نگردم