2777
2789
عنوان

امضای دعوا

67 بازدید | 13 پست

قبول دارین اونایی که امضاشون راجع بحث و...تو نینی سایته که مثلا نوشتن "اگه جوابتو ندادم فکر نکن حق با توئه" یا .... شدیدا دعوایین و غالبا هم اول خودشون شروع میکنن و در حدی زیاد بحثشون میشه که مجبورن امضا بزنن براش=>

موافقین؟

به امید روز های بهتر ادامه میدم....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شایدم حوصله بحث نداره

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

انصافا روم ریپلای نکنین یعنی چی.....خوب وقتی کامنت میذاری کاملا قابل نقده وگرنه امکان ریپلای رو به ا ...

ن دیگ این برای بچهاست

دیدی بعضیا سرجنگ باهات دارن برای اوناست

وگرنه خیلیم خوشحال میشم معاشرت کنم با ادماااا

برام دعا کنید. لطفا 🙏🏻

نه 

من وقتی میبینم بحث داره میشه کلا پیام‌ها رو پاک میکنم که نرم نخونم

مگه اعصاب اضافی دارم برای عقده گشایی یه نفر دیگه خرج کنم

هر کس با من بحث کرد دید جواب ندادم بدونه کلا نخوندم برای وسوسه نشدن هم حذف میکنم😁

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

کلا بعضی ها با گارد بالا ب دنیا اومدنبه دنیا اومدن با همه دعوا کننبنده خداها دلم میسوزه واسه اینکه ه ...

هنوز به خودشناسی نرسیدن و از نظر عاطفی به بلوغ نرسیدن....

یا شایدم روز بدی دارن....

به امید روز های بهتر ادامه میدم....
نه من وقتی میبینم بحث داره میشه کلا پیام‌ها رو پاک میکنم که نرم نخونممگه اعصاب اضافی دارم برای عقده ...

منم همین طور 

حتی جواب بحث هاشون رو نمی‌خونم 

ارامشم مهمتر از هررر چیزیه 

منم همین طور حتی جواب بحث هاشون رو نمی‌خونم ارامشم مهمتر از هررر چیزیه

دقیقا 

بعضیا میان سایت میگن وااای بریم امروز یقه یکی رو بگیریم یک کم ارو بشیم😁😁😁خب منم دوست ندارم کیسه بوکس کسی باشم

کلا تو زندگی از این چیزا دوری میکنم

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

دقیقا بعضیا میان سایت میگن وااای بریم امروز یقه یکی رو بگیریم یک کم ارو بشیم😁😁😁خب منم دوست ندارم ...

آروم