2777
2789

الهییییییییی

خداوندصبرتون بده

منم مادرم فوت شدن

بعدفوت مادردخترتنهاآدم دنیامیشه

بعدهااین تنهایی روبیشترحس میکنی

فقط خداوندصبرتون بده

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روحشون شاد و قرين رحمت الهى 

انسانيت شخصيت اصالت سعه ى صدر (بهترين رفيقم اول خدا بعد آقام امام حسين) اول بترس از خدا دوم بترس از كسى كه از خدا نميترسد                                  
الهیییییییییخداوندصبرتون بدهمنم مادرم فوت شدنبعدفوت مادردخترتنهاآدم دنیامیشهبعدهااین تنهایی روبیشترح ...

خدابیامرزه مادرتون رومادر من بدون اینکه مریض بشه یکدفعه تنهامون گذشت و رفت داغش برامون خیلی سنگین 

خدابیامرزه مادرتون رومادر من بدون اینکه مریض بشه یکدفعه تنهامون گذشت و رفت داغش برامون خیلی سنگین

اییییی جان

ماعیدفطرهمه خونه مادرم بودیم وعصرساعت۵برگشتیم خونه هامون

صبحش مادرم قرآنشون رودورش روتموم میکنندوطبق معمول بعدش میخوابن

ساعت۹/۵بیدارمیشن وپدرم ازورزش میان خونه ومیبینه مادرم رنگش پریده است

یه اسفنددودمیکنندکمی هم بهترمیشه پدرم میگن خداروشکربهترشدی

مادرم میگن آره الحمدالله وبلافاصله توی بغل بابام ازدنیامیرن

دکترگفت ایست قلبی ومرگ مغزی شدن

کلا۱۰دقیقه

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣

روحشون شاد و قرين رحمت🌷🌷

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
اییییی جانماعیدفطرهمه خونه مادرم بودیم وعصرساعت۵برگشتیم خونه هامونصبحش مادرم قرآنشون رودورش روتموم م ...

خدا بیامرزه مادرتون  پدر مادر من هم هردو باایست قلبی بدون اینکه مشکلی داشته باشند رفتن وداغش ون روسینیه ما بچه ها شون گذاشتن خداوند همه اموات روبیامرزه