2777
2789
عنوان

بچم سقط کردم خیلی ناراحتم

1201 بازدید | 18 پست

پریشب بچمو سقط کردم حال روحیم داغونه کمکم کنید 

پارسالم سقط کردم 

ولی این بارداریم همه چیز خوب پیش میرفت بنظرتون رابطه جنسی میتونه تاثیر داشته باشه توی سقط ؟ اخه میگن تحریک سینه باعث سقط میشه 

یا اینکه چون سر کار سر پا می ایستم ؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ناراحت نباشید ، میگن بچه های سقط شده دم در بهشت منتظر پدر و مادر می‌مونن و میگن تا پدر و مادرم نیاد نمیرم تو بهشت

تو نی نی سایت اگه کسی حرف درستی هم بزنه همونایی که خودشون تو زندگی مشکل دارن بهش انتقاد میکنن که ازین حرفا نزن!!! در حالیکه اگه خودشون به همون حرف عمل میکردن قطعا وضع زندگیشون این نبود ... ای کاش گاهی از تجربیات دیگران استفاده میکردیم و احتمال میدادیم شاید خود ما داریم اشتباه میکنیم ، ان شاء الله همه ی نی نی سایتی ها خوشبخت باشن ، یه نکته : اگه یه آقایی تو سایت میاد لزوما به معنی این نیست که دنبال چیز خاصیه ، خب ممکنه خودش برا نی نی خودش سوال داره یا گاهی میتونه بقیه رو راهنمایی کنه .
ناراحت نباشید ، میگن بچه های سقط شده دم در بهشت منتظر پدر و مادر می‌مونن و میگن تا پدر و مادرم نیاد ...

ااگر خودمون سقط کرده باشیمم منتظر میمونن.؟ 

برام دعا کنید. لطفا 🙏🏻
ااگر خودمون سقط کرده باشیمم منتظر میمونن.؟

ن فکر نکنم ، این سقط یعنی خودش نمونده نه این که ...

تو نی نی سایت اگه کسی حرف درستی هم بزنه همونایی که خودشون تو زندگی مشکل دارن بهش انتقاد میکنن که ازین حرفا نزن!!! در حالیکه اگه خودشون به همون حرف عمل میکردن قطعا وضع زندگیشون این نبود ... ای کاش گاهی از تجربیات دیگران استفاده میکردیم و احتمال میدادیم شاید خود ما داریم اشتباه میکنیم ، ان شاء الله همه ی نی نی سایتی ها خوشبخت باشن ، یه نکته : اگه یه آقایی تو سایت میاد لزوما به معنی این نیست که دنبال چیز خاصیه ، خب ممکنه خودش برا نی نی خودش سوال داره یا گاهی میتونه بقیه رو راهنمایی کنه .
من ٥ ماه قبل سقط كردم علت سقط نزديكي بود چون وقتي بي بي چك مثبت شد نزديكي نكرديم تا ٦ هفته بعد كه نز ...

اره منم حتی سونو دادم قلبش تشکیل شده بود ولی فردای رابطه جنسی افتادم به لکه بینی