2777
2789

این واکسنو قبل پیش دبستانی میزنن یا کلاس اول؟؟

🍀از پاهاییکه نمیتوانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که میخواستند در پیری توبه کنند...🍀

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر بچه ای فرق داره بعضی بچه ها هیچ علایمی ندارن راحت رد میکنن بعضی هام تب و....  من دخترم هیچی نفهمید 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
۶ سالگی میزنن

دخبرم متولد شهریور ۹۸

امسال میره پیش یعنی باید بزنم؟آخه ما سنو یجور دیگه حساب میکنیم بهداشت یجور دیگه😞

🍀از پاهاییکه نمیتوانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که میخواستند در پیری توبه کنند...🍀

خداروشکر

انشالله بچه شماهم اذیت نمیشه

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

سلام عزیز شبتون بخیر من واکسن 6سالگی پسرم رو زدم  قبلش چیزی بهش ندادم بعدش دکتر گفت که روز اول کمپرس آب سرد روز دوم کمپرس آب گرم . هر شش ساعت استامینوفن  موقع واکسن و زد درد نداشت ولی روز بعد سفت شد