2777
2789
عنوان

نگرانم برای برادرم

115 بازدید | 6 پست

من یدونه برادرم دارم تو این دنیا متاسفانه تازگیا یکم حالش بده همش میگه حالت تهوع دارم مرغ و گوشت بدش میاد البته از اول زیاد غذا نمی‌خورد و یکم بد غذا شده چند باری هم خون در مدفوعش دیده بوده رفته دکتر فقط قرص عفونت داده ولی من دلم آشوبه همش همیشه استرس دارم نگرانم به نظرتون من دارم بزرگش میکنم ؟ میشه التماس کنم برای سلامتی برادرم یک صلوات بفرستید

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دکتر خوب بره

یدونه دکتر متخصص رفت تو شهر خودمون گفته بود چیزی نیست برای اطمینان بیا کلونوسکوپی کنم که مامانم نذاشت بردیم یه شهر دیگه دکتر فوق تخصص داخلی که همه ازش تعریف میکردن اونم گفته نیازی به آزمایش نیست فقط قرص عفونت داده

نگران نباش اصلا، احتمالا عفونت معده یا روده داره، زنداداش منم همین بود، التهاب روده و عفونت معده داشت، کلی هم لاغر شده بود، مامانمم خون در مدفوع داشت رف کلونوسکوپی پولیپ روده بود برداشتنش 

یدونه دکتر متخصص رفت تو شهر خودمون گفته بود چیزی نیست برای اطمینان بیا کلونوسکوپی کنم که مامانم نذاش ...

مثلا چرا مادرت نذاشت کلونوسکوپی انجام بده؟؟؟ ب دعا نیست خواهر. بگو پیگیر باشه تا خیالتون راحت بشه.