2777
2789
عنوان

عفونت روده

75 بازدید | 3 پست
برادرم متاسفانه خون در مدفوعش دیده بود و خیلی نگران بودیم تقریبا یک ماه پیش رفته دکتر اونم فقط قرص عفونت داده بود حالا هم میگه همش حالت تهوع دارم دیگه واقعا نمی‌دونیم چیکار کنیم دکتر خوب کسی سراغ داره برای تشخیص اینجور مسائل ؟

باید کولونوسکوپی و بیوپسی انجام بشه که طبق نتیجه پاتولوژی بشه تشخیص قطعی داد که مهم نیست چه دکتری باشه چون جواب آزمایش تعیین کننده‌س،خون در مدفوع اگه به رنگ تیره باشه می‌تونه از خونریزی روده باشه در موارد التهاب روده مثل کولیت و کرون البته فقط یک احتماله ولی باید سریع نوع بیماری تشخیص داده بشه که طبق اون درمان شروع بشه که بیماری به قسمت‌های دیگه روده سرایت نکنه.

هیچ چیزی اون چیزی نیست که فکر می‌کنی،نه به اون خوبی نه به اون بدی.
باید کولونوسکوپی و بیوپسی انجام بشه که طبق نتیجه پاتولوژی بشه تشخیص قطعی داد که مهم نیست چه دکتری با ...

ممنون از توضیحتون ممکنه سرطان باشه ؟ برادرم ۳۸ سالشه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ممنون از توضیحتون ممکنه سرطان باشه ؟ برادرم ۳۸ سالشه

از علائم سرطان افت وزن محسوسه، هیچ تشخیصی تا زمان مشاهده نتایج آزمایش‌های مربوطه درست نیست.

هیچ چیزی اون چیزی نیست که فکر می‌کنی،نه به اون خوبی نه به اون بدی.