2777
2789
پسرخاله زنشو طللق داد بعدرف باشادی؟

نه بابا ، شادی از شوهرش طلاق گرفت و با پسرخاله ازدواج کرد

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید توی تاپیکت میگم یه دختری را گفته بودن مامانش رفته بوده خونه همسایه سمنو هم بزنه اومده دیده دخ ...

عه کجا واقعیه تاپیکش هست ؟؟؟ کار کی بوده دار زده 

یه خسته یه دل💔شکسته از همه .
عه کجا واقعیه تاپیکش هست ؟؟؟ کار کی بوده دار زده

نه مامانم تعریف میکرد 

کوچیک بودم برام گفت ولی انگار تهش هم نفهمیده بودن ولی کلا همیشه میترسید تنها توی خونه باشم تا بزرگ شدم و میگفت دشمن هست بالاخره

دوتا ترنم اصفهانی (کاربری دست دونفر است)

چقدر داستان رو با آب و تاب تعریف کردی و طولانی شد! 

تاپیک: بچه ها بیاین داستان بگم

یک لیلایی بود شوهر خواهرش بهش تجاوز کرد بعد چندسال لیلا ازدواج کرد، دخترش عاشق پسره همون مرده شد و باهم ازدواج کردن و خوشبخت شدن

تامــــــــــام

تمدن ایرانی و زبان پارسی🏛، شاخاب پارس🌊، ملی گرایی و کوروش هاستایی🗻، ایران پرستی و دشمن ستیزی⚔️، نیایش مزدا(خدا) و دوری از اهریمن گرایی🔱، شب چله ها زنده داری و نوروز ها خوشحالی🎆، چهارشنبه سوری ها دور آتش رقصیدن و 7 آبان ها افتخار هر ایرانی🎇، سپندارمذگان ها دلبری ❣️و سالروز اسارت جهانشاه ها سوگواری🖤                                                          ☆این است هویت یک ایرانی☆                                                                                                   حال تو یا هویت داری یا که بی نام و نشانی                                                                                       از هر تاریخ و تمدن باستانی یا واژه نامه و اسامی پارسی  سوالی داشتید در خدمتم 💙

چرا حس میکنم شادی خودتی 😁

ن من نیستم اما همش تو فکرشم....همش میگم حسی داره وقتی ب پدرشوهرش نگا میکنه همونی ک زندگی مادرشو سیاه کرده...طفلی لیلا چ عذابی کشیده اونم چندین سال پیش تو روستا 

چقدر داستان رو با آب و تاب تعریف کردی و طولانی شد! تاپیک: بچه ها بیاین داستان بگمیک لیلایی بود شوهر ...

مختصر و مفید

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!