2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه علتش تنبلی تخمدان هست باید قرص ضدبارداری بخوری

خیر ۱۷ سالمه بخاطر سنمه ! ولی شدیدا روی روانم تاثیر گذاشته پوستم خیلی خوب بود یهو اینجور شد و روز به روز هم داره بدتر میشه

چهل روز صبح ناشتا دم کرده خاکشیر بخور تمام لکه جوش ها و جوش زیر پوستی رفع میشه مت دارم میخورم یه برق ...

میشه توضیح بدی چجوری درس میکنی و میخوری

یه حاجت کوچیک از خدای بزرگ دارم..میشه برا رسمی شدنم صلوات بفرستی☺🌹صلوات فرستادید لایک کنید منم براتون بفرستم.عاقبتتون بخیر💖
چجوری درستش میکنی؟ برای بدن هم تاثیر داره؟

اره عزیزم 

بدن رو پاکسازی می کنه اگر پس مونده مدفوع توی بدنت باشه که خودش یک عامل جوشه از طریق اسهال روزای اول دفعش میکنه اگر میخوای اسهال نگیری باید بعد از میل کردن صبحانت یک لیوان خاکشیر با اب سرد بخوری 

روزای اول نخور بهتره بزار دفع بشه و فوق العاده کبد رو پاکسازی میکنه 

میشورمش اول سنگا و خاکاشو میگیرم بعد مقداری اب گرم میریزم توی لیوان و خاکشیرای شسته شدمو اضافش می کنم و بعد یه نلبکی میزارم روش درحد پنج دقیقه بعد که دم کشید یه دونه نبات یا پواکی میندازم توش گاهیم شکر میریزم بخاطر خوشمزه شدنش بعد بقیه نصف لیوان رو اب خنک میریزم و ولرم شده میل می کنم 😊

سلام عزیزم چی شد جوشات درمان شدن ؟

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗  وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗