2777
2789

هعییییییییییی روزگار....

سالها آرزو داشتم عروس بشم و جشن عروسیمو بگیرم. همیشه رویا بافی میکردم ولی بخاطر وضع مالی نامزدم دیگه جور نشد عروسی بگیریم قراره بریم ماه عسل....

چقد بده آدم به آرزوهاش نرسه. نمیگم خیلی چیز مهمیه ولی چون رویابافی زیاد میکردم دلم عروسی میخواست.

هرچند الان دیگه سنم خیلی بالاست دیگه هیچ ذوق و شوقی واسه زندگی ندارم

من شوهرم خودشو کشت عروسی بگیریم من نزاشتم رفتیم ی مسافرت خیلی عالی خارج از کشور هیچوقتم پشیمون نیستم بارها عروسی ها ی مخالفم رفتم حسرت نخوردم بازم برگردم عقب انتخابی همینه

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببخشید ولی بااینکه سنت بالاست ولی خیلی افکارت بچگانست 

زندگی فراتر از این چيزهاست 

فقط 33 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ی صلوات مهمونم کنید خدا بهم ی دختر سالم وزیبا بده.(اللهم صل علی محمد وآل محمد)........تویی که برای من صلوات فرستادی الهی که عاقبت بخیر بشی🥰.مامان هانا خانم هستم

من شوهرم خودشو کشت عروسی بگیریم من نزاشتم رفتیم ی مسافرت خیلی عالی خارج از کشور هیچوقتم پشیمون نیستم ...

خب اگه آدم بتونه بره خارج از کشور واسه ماه عسل معلومه که هیچ حسرتی تو دلش نمیمونه خواهر😅

من فوقش بتونم برم شمال

منم اگه ازدواج کردم عروسی نمیگیرم به جاش یه کار دیگه میکنم

اگه دیگه خیلی پولدار باشه شوهرم اونوقت میگیرم

اگه تو دنیا همه رو داشته باشی ولی خدا رو نداشته باشی فاجعه است از اون بدتر که اگه هیشکی نداشته باشی، خدارو هم نداشته باشی دیگه اسمی نمیشه روش گذاشت ته ته ته خطی، تو یه بن بست تاریک تاریکی منم الان همین حسی رو دارم، احساس میکنم به ته ته دنیا رسیدم کسی نیست به دادم برسه 😔😔
درکت میکنم منم عروسی نداشتم ماه عسلم نداشتم خواهر ، اصلا باورت میشه هیچی نداشتم طلا و خرید هیچی به ه ...

تو دیگه چقد قانع بودی، اتفاقا قدر همچین آدمی رو نمیدونن، تازه بعضی وقتها هم سرش میکوبن که ارزشت همینقد بود، دور از جونت

خب اگه آدم بتونه بره خارج از کشور واسه ماه عسل معلومه که هیچ حسرتی تو دلش نمیمونه خواهر😅من فوقش بتو ...

مادرشوهر پدر شوهر من اومدن گفتن عروسی بگیریم اینا بعد شوهر من اصلا حمایت خانوادش ندارع یعنی براش هیچ کاری تا حالا نکردن بعد مادر شوهرم دیدم خیلی پرروعه کیک آره عروسی فلان سالن بگبریم رفته همه جا خورده برا اینک پس بده میخواست از شوهر من مایه بزاره منم گفتم من عروسی نمی‌خوام گف یعنی چی گفتم شوهرم نمیزارم بره زیر قسط و قرض شما بدین هزینشو اگ دوس دارین بعد یک ماه بعد رفتم ماه عسل خیلی خیلی زورشون گرف میخواست پول عروسی شوهر من بده بعدا همه جا بشینه بگه ما براشون کرفتیم

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار