من_دختر_بهارم مدیر عضویت: 1402/12/11 تعداد پست: 132 عنوان امشب کجا بخوابم بهتره | مشاهده متن کامل بحث + 1619 بازدید | 57 پست امشب برادرزاده شوهرم میخوابه خونه مادختره ۲۳ سالشهمن رفتم حمامشوهرم رختخواب انداخته پذیرایی ۳تا کنارهمرختخواب خودش هم انداخته وسطولی من تو پذیرایی کلا راحت نیستم میخوام برم تو اتاق روی تخت بخوابمبیاید یه نظری بدید 🤕🤕 1403/04/07 | 00:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لیلی_آگان عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 81708 تو برو روتخت،شوهرت و اون دختره تو پذیرایی😐 😆😆😆😆 عشــــ❤️ــق ینی:یک نفر،یک روز،بی نام و نشان آیدومالک شود مجموع احســـــ💚ــاس تورا
متولد١٣٩٩ عضویت: 1399/08/26 تعداد پست: 16738 شوهرتو بفرست تو اتاق خودت کنار دختره بخواب یه شبه هزار شب نیست که بگی از شوهرم جدا نمیخوابم😑 هر چه به جز «خیال او» قصد حریم دل کند/ در نگشایمش به رو..از در دل برانمش❤️
پارمیس۶۸ عضویت: 1398/10/24 تعداد پست: 14025 به نظرم ایرادی نداره شما و شوهرتون برید توی اتاق بخوابید مگر لازمه مهمون کنار میزبان بخوابه میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم دعا کنید اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.
آبجیجون عضویت: 1398/10/29 تعداد پست: 21405 حالا چرا شوهرت وسط بخوابه ،اصلا چه لزومی داره سهتا ردیف بخوابید یه کم با اون فاصله بگیرید حتی اگه تو هال میخوابید ،یا خودتون برید رو تخت بخوابید خب این روزا از رو نداری عاشق و معشوق میشن من یه لیلیمیشناسم مهرشو از مجنون گرفت
nasim1389 عضویت: 1399/12/23 تعداد پست: 12168 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ب حق چیزای نشنیده و ندیده والا جفتتون برید سرجاتون بخوابید چ معنی داره کنار دختر ۲۳ساله بخوابید بزارید اونم راحت باشه بابا😂😂🤣 کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒
خرگوش_مینیاتوری عضویت: 1403/01/15 تعداد پست: 6299 یعنی چی؟چون برادرزاده شوهرت خونتونه،شوهرت جای خوابتونو عوض کرده،مگه بچه یکساله است که باید کنار شما بخوابه!!!!!!!!
مهروگل عضویت: 1402/02/24 تعداد پست: 3770 شما و همسرت تو اتاق خودتون بخوابید جای مهمان و تو حال یا پذیرایی پهن کنیدلزومی نداره سه تاتون پیش هم بخوابید بچه که نیستاصلا شاید اون راحت نباشه کنار شما بخوابه دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....
peransoyazdan عضویت: 1402/12/15 تعداد پست: 1374 دختره بد عادت میشه هر وقت اومد خونشون باس همیجوری بخابن نخابنم دهن کجی میکنه 🙃
متولد١٣٩٩ عضویت: 1399/08/26 تعداد پست: 16738 حالا چرا شوهرت وسط بخوابه ،اصلا چه لزومی داره سهتا ردیف بخوابید یه کم با اون فاصله بگیرید حتی اگه ت ... من زایمان که کرده بودم همه تو سالن میخوابیدیم مامانم شرق مادرشوهرم غرب خواهرم شمال اصلا یه وضعی بود بلند میشدم شیشه شیر بشورم ده نفرو لگدمال میکردم😂😂 هر چه به جز «خیال او» قصد حریم دل کند/ در نگشایمش به رو..از در دل برانمش❤️
من_دختر_بهارم مدیر استارتر عضویت: 1402/12/11 تعداد پست: 132 چقد ادا در میارین واسه یه سری چیزایه شبه دیگهکلی بگین بخندین بخوابینیعنی چی رو زمین نمیتونم بخوابم ما هرشب رو زمین میخوابیم اما این سیستم یه کم رف رو مخم اگر بخواد خودش وسط بخوابه که نصفش میکنم
من_دختر_بهارم مدیر استارتر عضویت: 1402/12/11 تعداد پست: 132 چکاریه خب مهمانتون تو حال میخوابید شما تو اتاق هموووووووووون خوشم نمیاد ازین کاراش
nasim1389 عضویت: 1399/12/23 تعداد پست: 12168 هموووووووووون خوشم نمیاد ازین کاراش نوشته های ما رو نشون شوهرت بده والا خیلی زشته کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒
متولد١٣٩٩ عضویت: 1399/08/26 تعداد پست: 16738 ما هرشب رو زمین میخوابیم اما این سیستم یه کم رف رو مخم اگر بخواد خودش وسط بخوابه که نصفش میکنم بهترین کار اینه بفرستیش تو اتاق درسته عموها چشم بد ندارن ولی شایددختره راضی نباشه شاید مثل من بدخواب باشه شب پاهاشو بذاره رو عموش😂😂 هر چه به جز «خیال او» قصد حریم دل کند/ در نگشایمش به رو..از در دل برانمش❤️