2777
2789
عنوان

امشب کجا بخوابم بهتره

| مشاهده متن کامل بحث + 1619 بازدید | 57 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم ایرادی نداره  شما و شوهرتون برید توی اتاق بخوابید مگر لازمه مهمون کنار میزبان بخوابه

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم دعا کنید اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.

حالا چرا شوهرت وسط بخوابه ،اصلا چه لزومی داره سه‌تا ردیف بخوابید یه کم با اون فاصله بگیرید حتی اگه تو هال میخوابید ،یا خودتون برید رو تخت بخوابید خب 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ب حق چیزای نشنیده و ندیده والا جفتتون برید سرجاتون بخوابید چ معنی داره کنار دختر ۲۳ساله بخوابید بزارید اونم راحت باشه بابا😂😂🤣

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒

شما و همسرت تو اتاق خودتون بخوابید جای مهمان و تو حال یا پذیرایی پهن کنید

لزومی نداره سه تاتون پیش هم بخوابید بچه که نیست

اصلا شاید اون راحت نباشه کنار شما بخوابه

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....
حالا چرا شوهرت وسط بخوابه ،اصلا چه لزومی داره سه‌تا ردیف بخوابید یه کم با اون فاصله بگیرید حتی اگه ت ...

من زایمان که کرده بودم همه تو سالن میخوابیدیم مامانم شرق مادرشوهرم غرب خواهرم شمال اصلا یه وضعی بود بلند میشدم‌ شیشه شیر بشورم ده نفرو لگدمال میکردم😂😂

هر چه به جز «خیال او» قصد حریم دل کند/ در نگشایمش به رو..از در دل برانمش❤️

چقد ادا در میارین واسه یه سری چیزایه شبه دیگهکلی بگین بخندین بخوابینیعنی چی رو زمین نمیتونم بخوابم

ما هرشب رو زمین می‌خوابیم اما این سیستم یه کم رف رو مخم اگر بخواد خودش وسط بخوابه که نصفش میکنم

ما هرشب رو زمین می‌خوابیم اما این سیستم یه کم رف رو مخم اگر بخواد خودش وسط بخوابه که نصفش میکنم

بهترین کار اینه بفرستیش تو اتاق درسته عموها چشم بد‌ ندارن ولی شاید‌دختره راضی نباشه شاید مثل من بدخواب باشه شب پاهاشو بذاره رو عموش😂😂

هر چه به جز «خیال او» قصد حریم دل کند/ در نگشایمش به رو..از در دل برانمش❤️