بحث میکردیم شوهرم به شوخی گفت یه جوری میزنمت هیچ بیمارستانی قبولت نکنن
این اول بسم الله بود اینو که گفت شروع شد منم گفتم بزار خواهرت قبول نکنن جد ابادت قبول نکنن و به چه حقی گفتی......
اگه میبینی تو یه تاپیک باهم بحث کردیم و تو تاپیک بعدی باهات مهربون بودم بدون من اصلا به اسم کاربری ها دقت نمیکنم یا یادم میره کاربر جدید نیستم۳ سال خاموش بودم ۹۸ به جمع گلتون اضافه شدمممم ولیییی لو رفتم اشنایان شناسایی کردن کم مونده بود شرفم برهبا احترام جواب اونی که بهم توهين کنه رو نمیدم 🌷 یه صلوات برای خوشبختیم بفرستید ممنوووونم 🙏
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هی گفتیم اونم با صدای بلند هی هرچی قدرت داشت داد میزد زر نزن
اولین باره میگفت زر نزن
من برام این دعواعه اصلا مهم نیست با اینکه کلی گریه گردم چشام باز نمیشه فقط از این ناراحتم شک ندارم همسایه هم شنیده صدای من کم بود اون عربده میکشید😭😭😭 همه جارو بهم ریخته مثل وجشی ها شده بود حالا بگین فردا چطور برخورد کنم
اگه میبینی تو یه تاپیک باهم بحث کردیم و تو تاپیک بعدی باهات مهربون بودم بدون من اصلا به اسم کاربری ها دقت نمیکنم یا یادم میره کاربر جدید نیستم۳ سال خاموش بودم ۹۸ به جمع گلتون اضافه شدمممم ولیییی لو رفتم اشنایان شناسایی کردن کم مونده بود شرفم برهبا احترام جواب اونی که بهم توهين کنه رو نمیدم 🌷 یه صلوات برای خوشبختیم بفرستید ممنوووونم 🙏
خیلی حالم بده نه از اینکه دعوا کردیم از این حالم بده شک ندارم همسایه شنیده 😭