2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دست میزنی سرش به نظر شکسته نمیاد؟ بهتر بود ببری اورژانس

در غیر این صورت که تا صبح چشمت بهش باشه بیهوش نشه

چرا وقتی داریم بهترین روزهای زندگیمونو میگذرونیم، نمیدونیم اون روزها بعدا قراره انقدر دست‌نیافتنی بشن…

اووو نگران نباش تازه اولشه پسر من ۵ الی ۶ ماهه بود روی تخت بود غلت خورد تاپ خورد رو زمین کف اتاق هم فقط موکت بود اولش ترسیدم بعد دیدم هیچی نشد خداروشکر 

فقط 9 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌❌ درخواست دوستی ممنوع🤚

نذار بخوابه ببین بالا نمیاره گریه هاش با قبل فرق ندارهه،اگه میتونی که ببر بیمارستان

خدای مهربون هر چیزی رو تو بهترین زمان و مکان ممکن برامون مقدر میکنه،خدایا شکرت بابت همه چیز😘

خب برا خیلیا پیش میاد بچه من هز گهواره افتاد اگه استفراغ نکنه تا۲۴ ساعت خطر رفع میشه نگران نباش خدای مهربون میدونه این کوچولوها در معرض خطر ن  سرشونو طوری افریده ک صربه های کوچیک اثر نکنه خدا خودش مراقب۰شونه توکل بخدا