2777
2789
عنوان

برای پسر داییم کادو عروسی چی ببریم

179 بازدید | 15 پست

۱۷سال پیش عقد کردم داییم یه انگشتر برام اورد 

داخل عروسیم هم ی فرش برام گرفت

ی پسر بیشتر نداره 

فردا عروسیشه بنظرتون چی ببریم 

وضعمون خوبه خداروشکر 

شوهرم میگه ۳میلیون 

خوبه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیاد نیست ؟

عجب.۱۷ سال پیش طرف برات طلا خریده فرش خریده.حداقلش اینه ۵ میل کادو بدی.من عروسی دخترخالمه ۱۱ سال پیش ۱۰۰هزار کادو دادن من میخوام ۲ کادو بدم بعدم وضع مالیمون متوسطه.خواخشا تورم رو درنظر بگیر مطمئن باش شوهرت از اقوام خودش بود کم کم ۵ تومن کادو میداد

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
عجب.۱۷ سال پیش طرف برات طلا خریده فرش خریده.حداقلش اینه ۵ میل کادو بدی.من عروسی دخترخالمه ۱۱ سال پیش ...

بخدا پسر برادر شوهرم ازدواج کرد ۱۵تمن دادیم عید 

اونا هیچ نیاوردن 

بخدا پسر برادر شوهرم ازدواج کرد ۱۵تمن دادیم عید اونا هیچ نیاوردن

الان وقتشه برای ی دونه پسرداییت خوبی های داییتو جبران کنی.به شوهرت بگو ن ۵ تومن کمتر نمیدیم.واقعا زشته نزار لطفی که داییت کرده پایمال بشه.دایی من اینقدر داره که هفت جد و آبادش بخورن و بریزن بازم مالش میمونه ۱۱ سال پیش برای من ۲۰۰ هزار کادو داد هزار بار منت گذاشت که من ۲۰۰ کادو دادم و دیگه پاگشا هم نکرد

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹