2777
2789

نمیگم در حدی ک برق بزنه خونم، ولی همه چی سر جاشه لباسا مرتب، همه چی مرتب، از صبح ک پا میشم تا بچمدخوابه یا وقتی ک بیداره انقد کار میکنمو راه میرم ک شب موام خیسه عرقه، خلاصه ب همه چی دارم میرسم، دیشب خانواده همسرمو مهمون کردم ب ی مکافاتی غذا اماده کردم، بچمم همش نق میزدو گریه میکرد، گذاشتم بچمو خونه مامانم ک راحت باشیم، چون شامو بردیم بیرون، نمیشد بچمو ببرم خطرناک بود، شب دیر وقت شد رفتیم خونه مامانم خوابیدیم، صبحم اونجا بودم رفتم کلاسو بعدم مامانم گفت بمون کمکم دلمه بپیچیم 

اونا رو چیدیمو بچم خیلی نق میزد ب شوهرم گفتم بیا دنبالم بریم خونه، حالا ک اومدیم خونه فحشو کشید ب من ک چرا ظرفا نشستس، چرا زودتر نیومدی شام درست کنی. حالا خودش رفته بود با دوستش تفریح از اونجا اومد دنبال من.منم خیلی جوابشو ندادم، واقعا موندم همینجور، چرا هیچی جلو چشمش نیس، بخاطر ی شامو ظرفای نشسته اینحور حرمتا رو میشکنه، برام ارزش نداره دیگ

چکار کنم حالا، ی امروزی تا دیر وقت سر کار بوده 

بقیه روزا ی وقتا ۴میاد من هیچی نمیخورم تا بیاد با هم بخوریم

واقعا لیاقت نداره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زیادی رو دادی

همیشه خونه تمیز بوده توقع کرده 

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

اشتباهت همینه که همیشه سعی میکنی بی نقص باشی 

توام زنی حق خسته شدن داری حق داری تا بچت از ابو گل در نیومده مهمون دعوت نکنی 

تا وقتی بچت کوچیکه فقط به اون محبت کنی 

والاع مهمون دعوت کزدن و این حد کار کردن درست نیست 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

از بس مثل من همیشه همه جارو دسته گل کردی، دیگه چشم شوهرت به تمیزی عادت کرده، شوهر من ببینه کاری تو خونه مونده خودش دلش میگیره یه کوچولو هم غر میزنه 😂😂 ازبس همیشه تا وارد خونه شده همه جا برق میزنه