2777
2789

سلام الان ۱۳ساله ازدواج کردم شوهرم هیچ مناسبتی نه گلی نه حتی ی کارت تبریک هم برام نمگیره من خیلی تو زندگیم از خود گذشتگی کردم به نظرم این حقمه که کسی قدردانم باشه به خدا جاریام همه هر مناسبتی کادو میگیرن ولی من فقط حسرت میخورم الان  بهش گفتم گفت من اینجورم اگه نمیتونی برو خونه بابات الان منم دوروزه اومدم قهر خونه بابام دلم میخواد از حقم دفاع کنم حتی اگر دیگران بهم بخندند فقط میترسم بچه شیر خوارم ازم بگیره به نظر شما کارم غلط بوده اصلا کسی مثل من هست اینجا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سر کادو قهر کردی؟شوهر منم‌نمیگیره.بیچاره ها صبح تا شب سرکارن برا ما.حالا کادو هم نکیرن چی میشه؟البته که همه کادو دوست دارن ولی چیزی نیس سرش ادم اوقات تلخی کنه.من خودم هر مناسبت یه چیزی سفارش میدم.میگم پولشو واریز کن کادو گرفتم برا خودم😂

مردهای زیادی همینجورین‌.ن اینکه علاقه نباشه.مناسبتها براشون مهم نیست.شه منم همینه..بنظرم بخاطرکادو ندادن در مناسبتها نباید قهرمیکردی

اونم بعد از۱۳ سال زندگی. دیگه باید تجربه وقلقشو بلد باشی

پارسا پسرمامان😍

برگرد سر خونه زندگیت  این بچه بازیا چیه عزیزم

خودت برای خودت کادو بگیر

زندگیتو برای یه کادو بهم نریز

سعی کن بچه هات رو جوری تربیت کنی که در آینده بجای شوهرت اونا برات کادو بگیرن ......

یه دوست داشتم عین خواهرم بود 🥺اسمش دنیا²⁰همشهری آقا امام رضا 😍دلتنگشم ایشالا یه روز از همین روزها یه خبری ازش بهم برسه😮‍💨چشم انتظار خواهر گمشده🥺
برگرد سر خونه زندگیت این بچه بازیا چیه عزیزمخودت برای خودت کادو بگیرزندگیتو برای یه کادو بهم نریزسع ...

به خدا اجی حسرت همه چی سر دلمه اینقدر کمبود وسختیکشیدم که دیگه نمیکشم به خدا اگر حتی ی شاخه گل میخرید خیلی خوشحال میشدم خواهرم بهش گفت بیا به هزینه من خوشحالش کنیم بازم راضی نبود

برگرد سر خونه زندگیت این بچه بازیا چیه عزیزمخودت برای خودت کادو بگیرزندگیتو برای یه کادو بهم نریزسع ...

به خدا اجی حسرت همه چی سر دلمه اینقدر کمبود وسختیکشیدم که دیگه نمیکشم به خدا اگر حتی ی شاخه گل میخرید خیلی خوشحال میشدم خواهرم بهش گفت بیا به هزینه من خوشحالش کنیم بازم راضی نبود

مردهای زیادی همینجورین‌.ن اینکه علاقه نباشه.مناسبتها براشون مهم نیست.شه منم همینه..بنظرم بخاطرکادو ن ...

خوب چرا وقتی هر چیزی میشه منو با بقیه مقایسه میکنه ولببرای خرید کوچک ترین چیزها من مقایسه نمیشم روز زن پدر شوهرم تازه خاک کرده بودیم همه جاریهام مثلا عزا دار بودن ولی بازم شوهراشون فراموششون نکردن به خدا هم گل داشتنهم کادو بعد به هم پز میدادان

مردهای زیادی همینجورین‌.ن اینکه علاقه نباشه.مناسبتها براشون مهم نیست.شه منم همینه..بنظرم بخاطرکادو ن ...

خوب چرا وقتی هر چیزی میشه منو با بقیه مقایسه میکنه ولببرای خرید کوچک ترین چیزها من مقایسه نمیشم روز زن پدر شوهرم تازه خاک کرده بودیم همه جاریهام مثلا عزا دار بودن ولی بازم شوهراشون فراموششون نکردن به خدا هم گل داشتنهم کادو بعد به هم پز میدادان ولی من فقط نگاه میکردم

خوب چرا وقتی هر چیزی میشه منو با بقیه مقایسه میکنه ولببرای خرید کوچک ترین چیزها من مقایسه نمیشم روز ...

سعی کن زندگیتو با دیگران مقایسه نکنی. این مقایسه ها زندگی رو به کام ادم تلخ میکنه. شوهر منم تاحالاو اسه تولدم نه کیک‌گرفته. نه هدیه.وقتی بهش میگم میگه فلان وسیله یا مثلا قابلمه که ماه قبل خریدم هدیه ت  بود..ولی هروقت بریم هرید وخیابون میکه هرچی دوست داری بخر‌یا کارتشو میده میگه برو واسه خودت خرید کن.منم دیگه زیاد حساسیت نشون نمیدم‌.

پارسا پسرمامان😍
سر کادو قهر کردی؟شوهر منم‌نمیگیره.بیچاره ها صبح تا شب سرکارن برا ما.حالا کادو هم نکیرن چی میشه؟البته ...

من به خدا خیلی درکش میکنم همه خانواده اش میگن تو چقدر صبوری چطور میتونی ولی دلم میخواد کسی قدر دانم باشه چرا من همه مناسبات برای اون یادمه به خدا خیلی سختمه

به نظرم اگر زندگیت خوبه و بقیه چیزها خوبه اشتباه کردی چون اصلاً موضوع مهمی نیست

بعد جلو خواهرم همش بهم میگفت برو اگر نمیتونی یا برام خط ونشون میکشید که بعدا کتکم بزنه