2777
2789
عنوان

کیا تل گرام دارن بیان💙

75 بازدید | 8 پست

بازی جدید اومده بیاین دست به دست هم بدیم کلی سکه جمع کنیم  شانسمونو امتحان کنیم هر معرف ۱۰۰ هزار تا سکه میگیره و ارزشش رو بالای پنج دلار تخمین زدن کلی جوونیم حداقل میتونیم امیدوار باشیم دو روز دیگه وقت داریم تا لیست بشه https://t.me/monorixbot?start=5372222445

جدی می‌فرمایید 

سن زیر 25 سال نه لایک م کنه نه ریپ بزنه ، اگه فحش دوست داری میتونی این قانون منو نادیده بگیری 🌟🌟کانکت یار از بازار دانلود کن ، این کد بزنa645195🌟🌟 اولین کاربرم با بیش از 100 اکانت ، سه تا از تاپیک هات همزمان گزارش بزنم خودت هم دود میشی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به خدا خودم زخم خورده نات کویینم امیدوارم این راست باشه😂

باید بات هایی عضو بشی که تیک آبی تلگرام گرفته باشند 

و حداقل یک میلیون کاربر در کانال عضو داشته باشند.در غیر این صورت ربات الکی هست و فقط دنبال یوزر جمع کردنه 

سن زیر 25 سال نه لایک م کنه نه ریپ بزنه ، اگه فحش دوست داری میتونی این قانون منو نادیده بگیری 🌟🌟کانکت یار از بازار دانلود کن ، این کد بزنa645195🌟🌟 اولین کاربرم با بیش از 100 اکانت ، سه تا از تاپیک هات همزمان گزارش بزنم خودت هم دود میشی 
باید بات هایی عضو بشی که تیک آبی تلگرام گرفته باشند و حداقل یک میلیون کاربر در کانال عضو داشته باشند ...

ب من فقط ی لینک دادن برا همستر الان چجوری بفهمم تیک آبی داشته یا نه🥹💔😐

💚

ب من فقط ی لینک دادن برا همستر الان چجوری بفهمم تیک آبی داشته یا نه🥹💔😐

همستر تیک آبی داره 

باید بات هایی عضو بشی که تیک آبی تلگرام گرفته باشند و حداقل یک میلیون کاربر در کانال عضو داشته باشند ...

نه این خیلی معتبره از یه تریدر سر شناس گرفتم که هر چیزیو معرفی نمیکنه چندین سال میشه عضو کانالشم