2777
2789

بچم نارس بدنیا اومد خیلی ریزه صورتش کوچیک الان یکی اومد دیدنم گفت چقدر کوچکیه آخه این چیه قلبم شکسته اعصابم در وضعیت خرابیه امیدی ندارم تا شش ماه بچم تپل تر بشه مسیله وزنش نیست صورتش دوست دارم تپل بشه هر چی بلدید از نظر تغذبه بگید بخورم که رو شیرم تاثیر بذاره شیرم چرب بشه بخدا داغونم خستم خودمو دارم میکشم

کی همچین جرفی زد ب بچت؟میزدی تو دهنش چ بیشعور بوده

خدا جونم هرلحظه حضور پر از عشقتو توی زندگیم حس میکنم بااینکه بنده خوبی نیستم🥲هزاران بار شکرت🥹🤍"آقایون درخواست ندین لطفا خانوماهم اگه درخواست دادین لطفا قبلش توی تاپیک علتشو بگین"🌸...اگر بهم پریدی و بد حرف زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نیستی خودمو بخاطرت ناراحت کنم..😄یه صلوات به نیت موفقیت تحصیلی و شغلیم هدیه به پدر عزیزمون امام حسین میفرستی؟"شاید کمی دیر بشه ولی نمیذارم حسرت شه"🫠اگه‌هم تونستی یه فاتحه یا صلوات برای عزیزِ از دست رفته‌م بفرست دوست مهربونم🙂🖤در قفس مانده‌ام بی نفس مانده ام ای امان از جدایی، همچو لالایی خواب شیرین تورا خواهم ای دوست کجایی، همچو ماهی که در برکهٔ قلب من عکسِ رویت نباشد،رفته ای تا دگر شوق دیدار من آرزویت نباشد...🥀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرزاده من نارس دنیا اومد دکتر شیر خشک مخصوص بچه نارس دادمن اون روزا درگیر مراسم عروسیم بود ۴۰ روز ...

باید برم پیش دکتر اما شوهرم هم دیوونم کرده نمیزاره میگه بچه هیچیش نیست دکترا چرت میگن

بیخیال حرف بقیه بابا...... برادرزاده منم نارس به دنیا اومده بود..... اولش خیلی کوچولو بود الان یک سال و نیمه شه بااینکه نسبت به بقیه بچه ها جثه ش کوچیکتره ولی چشممون عادت کرده دیگه متوجه نمیشیم....... چون ریزه هر جا پیدا کنه خودشو همونجا جا میکنه انقدر خوشمون میاد 😍😍😍😍 شما هم یه چند وقت بعد انقدر شیرین کاری میبینی ازش که کلا بقیه مسائل رو فراموش میکنی.....به جای غصه خوردن از وجود کوچولوت لذت ببر😍😍

خسته شدم بخدا نه خواب دارم نه خوراک گریم گرفته بچم کوچیکه

داداش من یک و نیم کیلو بود ، الان واس خودش مردی شده

عاشقتم خدای خوبم. مرسی که هستی  و خدایی میکنی                                  
من نمیخوام بچم کوچیک و ضعیف باشه

کوچیک و ضعیف نمی مونه.... ما چند تا بچه نارس دیگه داریم تو فامیل از یه سنی به بعد یه دفعه رشد کردن  ماشاالله....واسه همین ما هم خیالمون راحته و دیگه به موضوع فکر نمی کنیم اصلا..... شما هم خودتو اذیت نکن بخاطرش.... خوب نیست با ناراحتی به بچه ت شیر بدی