2777
2789

همش می‌ترسی از اینکه اگه اینم مثل اولی شه چی وبرای بار دوم بخوای طلاق بگیری خیلی ترسناکه 

جایی دورتر از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که به جای من زندگی میکند چه بی‌رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی:)🌱80/10/22

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نترس بشه فوقش ؟ از هر چی بترسی سرت میاد رها کن

👍منکه تحمل اینهمه فشارو نخواهم داشت طلاق همون یه بار آدمو میکشه🥲

جایی دورتر از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که به جای من زندگی میکند چه بی‌رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی:)🌱80/10/22
بخاطر هنین قضیس دوست ندارم ازدواج کنم و اینم ک خاستگار ندارم میتونه دلیلش باشه 🤣🤣🤣

😂😂ازدواج اولته؟

ن دوم عزیزم

منکه اگه مستقل بودم هرگز ازدواج نمیکردم

👍منکه تحمل اینهمه فشارو نخواهم داشت طلاق همون یه بار آدمو میکشه🥲

دکتر هلاکویی میگه اگ از مرگ فرزند بترسین...کلا بچه نیارین این برا ازدواجم صدق میکنه دلتو بزن به دریا سرتو پر افکار مثبت کن❤️❤️❤️🌹🌹🌹💠💠💠💠💠

《دعا کنید برم🇨🇦 یااا 🇰🇷 》

دکتر هلاکویی میگه اگ از مرگ فرزند بترسین...کلا بچه نیارین این برا ازدواجم صدق میکنه دلتو بزن به دریا ...

درسته عزیزم❤️❤️☺️

من ب شخصه اگه جدا بشم دیگه هیچوووووقت ب ازدواج دوم فکر نمیکنم

اگه مستقل نباشی و بقیه بهت فشار بیارن چاره ای نیست هرچند من همون ازدواج اولو تمایلی نداشتم چه برسه دوم