2777
2789

یک نفر قول یه کاریو که جور می‌کنه با یه مبلغ کمی داده بود ولی همونم برا من کارساز بود و اینکه بهش گفته بودم حتماا و قول داده بود گفتم که خیلی نیاز دارم 

بعد من تو اوج ناامیدی روی اون پول حساب کرده بودم و یه دلخوشی بود برام به زندگی 

امروز همون نفر پیام داد که متاسفانه نشده و اینم از بی مسئولیتی اون شخص بود که زیاد پیگیر نشد و ...

خیلی ناراحتم از ظهر هرچی گریه میکنم آروم نمیشم چشمام سرخ سرخ سرخه هرچی اشک مصنوعی میریزم دیگه جواب نمیده  مبلغش خیلی کم بود ولی برا من ی دنیا بود  اصلا یه جوری حالم بده سردردم ک نگو 

توروخدا یه صلوات بفرستید برا آرامش من 

انشالله خدا بهترشو برات جور کنه به فکر سلامتیت باش 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

بیست تا برات میفرستم🧡

چه مبلغی بود؟ 

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیست تا برات میفرستم🧡چه مبلغی بود؟

عزیزم ممنون از لطفت شما خیلی لطف داری  مبلغ آنچنان کمی هم نبودش ولی برای دیگران که باورشون نمیشه من بخاطر اون پول اینقدر گریه میکنم بنظر ناچیز میاد 

یک میلیون بود برا من خیلیییی کارساز بود 😭

عزیزم ولی حالم اصلا خوب نیست نمیتونم آروم بشم کاشکی حداقل اصلا حرفشو نزده بود اینطوری بدترم کرده

میفهمم چی میگی عزیزم با تمام وجود درکت میکنم برای خودمم پیش اومده ولی اینجور مواقع هر میزان اروم تر بودم و سپردم دست خدا موقعیت بهتری نصیبم شده 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
عزیزم ممنون از لطفت شما خیلی لطف داری مبلغ آنچنان کمی هم نبودش ولی برای دیگران که باورشون نمیشه من ...

خواهش میکنم گلم🧡

یک میلیون هم تو این دور و زمونه که همچی گرونه خیلیه

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

میفهمم چی میگی عزیزم با تمام وجود درکت میکنم برای خودمم پیش اومده ولی اینجور مواقع هر میزان اروم تر ...

من تازه با این شرایط که خودم میخواستم پول جور کنم و کار کنم اینقدر چالش داشتم س خرج کردنش حتی حالا چه برسه به پولی که اصلا دیگه ندارمش دیگه بدتر شد 

از اون بدتر خورد تو ذوقم 

از اون بدتر بد قولی کرد بهم 

اصلا نمی‌دونم چی بگم اینا فقط ی دغدغه س فقط یه بخشی از اون دغدغه هاس نابودم یعنی .. دارم افسرده میشم 

من تازه با این شرایط که خودم میخواستم پول جور کنم و کار کنم اینقدر چالش داشتم س خرج کردنش حتی حالا چ ...

عزیزم   خدا بزرگه 

برای ارامشت صلوات میفرستم 

ولی هیچوقت توی این دنیا به چیزی دل نبند