gitaa20 مدیر استارتر عضویت: 1398/07/29 تعداد پست: 2236 عنوان توی دوران دانشجویی تا حالا درسی رو افتادین 36 بازدید | 4 پست امروز امتحانم رو خیلی بد دادم احتمالا میافتم😣 هر چی میخونم و تلاش میکنم بی فایدس برگه امتحان که میرسه دستم انگار هیییچی نخوندم ترم پیش با اینکه اون همه درس خوندم و خودمو جر دادم معدلم شد ۱۶/۷۰ حس خنگی دارم از شوهرمم خجالت میکشم این کاربری قبلا دست یکی دیگه بوده و ماله من نیست تاپیک هایی که هست هم ماله اونه بجز دوسه تای آخری✋🏻 1403/04/06 | 18:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زیتون_پرورده_اصل عضویت: 1401/08/10 تعداد پست: 41306 تو کارشناسی ۶ واحدو افتادمفیزیک ۲استاتیکفیزیک ۲ هم تابستونش پاس کردم،استاتیک ترم بعدشل کن با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩❤️👨
gitaa20 مدیر استارتر عضویت: 1398/07/29 تعداد پست: 2236 تنها نیستی منم مثله توام رشتت چیه ؟ روانشناسی با اینکه عاشق رشتمم و درس رو یاد میگیرم و حفظ نمیکنم بازم وضعم اینه دلم میخاد تو رشته مورد علاقم بهترین باشم ولی وضعم اینه🤦🏻♀️ این کاربری قبلا دست یکی دیگه بوده و ماله من نیست تاپیک هایی که هست هم ماله اونه بجز دوسه تای آخری✋🏻
gitaa20 مدیر استارتر عضویت: 1398/07/29 تعداد پست: 2236 تو کارشناسی ۶ واحدو افتادمفیزیک ۲استاتیکفیزیک ۲ هم تابستونش پاس کردم،استاتیک ترم بعدشل کن خر کاری میکنم نمیتونم شل کنم اصلا هر بار که یه امتحانمو خراب میکنم کل اعتماد بنفسم از بین میره این کاربری قبلا دست یکی دیگه بوده و ماله من نیست تاپیک هایی که هست هم ماله اونه بجز دوسه تای آخری✋🏻