2777
2789

این مشکل بنده نیست ولی دوست دارم نظر شمارو بدونم اگه اطلاعی دارید دراین مورد یا کسی رو میشناسید اینطوری شده باشه .

امروز میگفت چندین وقته احساس درد و خستگی نمیکنه حتی از صبح تا شب مدام درحال فعالیت فیزیکی هستش . 

بهش گفتم به خودت سوزن بزن ببینم درد داری میگه نه مگر اینکه خیلی عمیق باشه . 

خودش میگفت شاید بعداز حمام داغ سونا در سرعین اینجوری شده و احساسشو ازدست داده .

چندوقت پیش بخاطر خونریزی شدید بیمارستان بستری شد دکتر تعجب کرده بود که تا الان متوجه نشده میگفت بقیه تو همون اوایل از شدت درد میمیرن توچطور تحمل کردی، اینم فکرمیکرده بدنش خیلی مقاوم و سرسخت و سالمه ☹

چندروزه متوجه شده که بدنش غیرعادی شده و چرا اصلا خسته نمیشه 😦

واسش خیلی نگرانم 

میگفت رفته دکتر مغز و اعصاب بخاطر یه مشکلی تو پاش دکتر از پاش تست گرفته و تعجب کرده بوده چرا اعصاب پاش تحریک نمیشه. 

کاملا در ظاهر سالم و فوقالعاده فعال هستش 

واسش خیلی نگرانم 

همه دنیام ،همه سرمایه زندگیم بچه هامن . باهاشون بزرگ شدم مادرشدم .اصلن زندگی من از وقتیکه طعم مادری رو چشیدم شروع شد و اونوقت بود که انگار خدا منو دید و بهم همه چی داد . دستهای کوچولویی که هرروز لمست میکنه بغلت میکنه و بوست میکنه ‌.تمام تلاشمو میکنم تا آینده درخشانی براتون بسازم فسقلی های من . از خدا میخوام این حس ناب و به همه چشم انتظارهای نینی سایت ببخشه و خدا دل همه رو شاد کنه آمین یا رب العالمین 

چرا هیشکی نیست پس 

همه دنیام ،همه سرمایه زندگیم بچه هامن . باهاشون بزرگ شدم مادرشدم .اصلن زندگی من از وقتیکه طعم مادری رو چشیدم شروع شد و اونوقت بود که انگار خدا منو دید و بهم همه چی داد . دستهای کوچولویی که هرروز لمست میکنه بغلت میکنه و بوست میکنه ‌.تمام تلاشمو میکنم تا آینده درخشانی براتون بسازم فسقلی های من . از خدا میخوام این حس ناب و به همه چشم انتظارهای نینی سایت ببخشه و خدا دل همه رو شاد کنه آمین یا رب العالمین 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون دکتر مغز و... براش ازمایش تجویز نکرد بره؟ پس بره یه دکتردیگع

متاسفانه دکتر خوب سراغ ندارم بهش معرفی کنم .

الانم که واسه یه سرماخوردگی سه تا دکتر باید عوض کنیم 

چه برسه به چنین مشکلی 

متاسفانه دکتر خوب سراغ ندارم بهش معرفی کنم .الانم که واسه یه سرماخوردگی سه تا دکتر باید عوض کنیم چه ...

خلاصه باید پیگیری کنه ولی احتمالا قبلا ویتامین دی بدنش کم بوده یا کمخون بوده چون میگی خسته نمیشه .ویت.دی کم باشه سوزش و گزگز  میگیره بدن 

عزیزم اینجا نود درصد دانشجوهای پزشکی، پزشک ها و کادر درمان فیک هستن (البته با احترام به اون چند درصد اصلی پزشکان....) اینجا واقعا نمیشه چنین راهنمایی ها گرفت 

دانشجو های پزشکی و کادر درمان عزیزکه همیشه اینجا هستن و از کلاس کارشون و سختی رشته شون میفرمایند الان سکوت اختیارکردن شما هم اینجا به کسی اعتماد نکن  

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
عزیزم اینجا نود درصد دانشجوهای پزشکی، پزشک ها و کادر درمان فیک هستن (البته با احترام به اون چند درصد ...

تازه میگن رشته های پرستاری ام پرستیژ نداره و ب درد نمیخوره 

....‌

خسته و امیدوار

تازه میگن رشته های پرستاری ام پرستیژ نداره و ب درد نمیخوره ....‌

بله دقیقا 

یا طرف تایپیک زده من و همسرم کادر درمان هستیم ولی حتی وقت نداریم یه سفر دو روزه بریم یا همدیگرو درست ببینیم حقوقمون هم کمه پس محبوریم مهاجرت کنیم به سرزمین های دور 

اونوقت تایپیک هاشو نگاه میکنی میبینی یکی در میون نوشته الان شمالم الان جنوبم الان شیرازم.....  یا حوصلم سر رفته بیایید ناخون هامو نگاه کنید   

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

سلام مشکلش عصبی هست و باید ب دکتر مغز و اعصاب مراجعه کنه

مشکلش قابل تشخیص نیست میتونه از کمبود ویتامین باشه میتونه از تومور توی مغز باشه میتونه هم مشکلات نخاعی ناشی از ستون فقرات باشه درکل مسئله عادی نیست و حتما باید پیش بهترین متخصص بره