2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سه چهار سال پیش که دبیرستانی بودم تو دبیرستانمون یکی بخاطر اینکه عشقش دوسش نداشت خودکشی کرد و ما هم هر روز عشقشو هم دوستای خیلی نزدیکشو میدیدیم که چه حالی دارن.بخوام براتون توصیف کنم یه روز گریه کردن که همه ی مدرسه مطمین بودن از عذاب وجدانشونه و از روز بعد حتی نزدیکترین دوستشم داشت میخندید فقط الکی خودشو بد حال نشون میداد.اونم با قرص برنج خود...کشی کرده بود..و دقیقا زمانی که منم تو همین فکرا بودم..به خیاله خودم اون موقع میخواستم با این چیزا عزیز دردونه بشم اما وقتی دیدم چجوری دختره مرد و چجوری راحت ازش رد شدن به کل و برای همیشه این فکرو از سرم بیرون کردم.

من‌‌ وقتی دوست داشته میشم چشام برق می‌زنه،پوستم صافه،موهام خوش حالته، خوشگلم و زندگی قشنگه؛ولی الان کدر و زشتم،یه گوشه افتادم همینطوری.
منم دبیرستانیم حالم بده

منم همسن شما که بودم مشکلم نه تنها عشق نبود بلکه دوستان و خانواده و خوده خداهم دیگه داشت تحت فشارم میذاشت..

تازه عشقشو بهت نگفتم..یه کانال تلگرام داشت که کل مدرسه داشتنش و با اینکه همیشه بهش خیانت کرده بود اما برای اینکه مادر و پدره دختره نریزن سرش داشت وانمود می‌کرد ناراحته‌.حتی یبار جلوی مدرسه خودشو ول کرد انگار یجور که غش کرده از ناراحتی بعد که امبولانس اومد گف حالش خیلیم خوبه الکی بوده همه‌ی کاراش..هرکیم میشنید خودشو کشته میگفتن دخترک دیوونه و‌‌‌...

باز خودت میدونی..

من‌‌ وقتی دوست داشته میشم چشام برق می‌زنه،پوستم صافه،موهام خوش حالته، خوشگلم و زندگی قشنگه؛ولی الان کدر و زشتم،یه گوشه افتادم همینطوری.
چقدر لاشی قضیه مال کیه

۴سال پیش خیلی دورم نیست..آدمای الان ببین چجورین دیگه..

فکره خودکشیم دیگه نکن..

بمون و برای خودت خونه زندگی ای درست کن که همیشه آرزوشو داشتی و انقد به خودت ارزش قائل باش که هر مردی آرزوش باشه تو حتی کنارش راه بری..چشم چران عمارت یه جاش می‌گفت اگر تو به خودت احترام و ارزش قائل نباشی بقیه چرا باید بهت احترام بذارن؟..اشتباه ینفر دیگرو تکرار نکن..مطمئن باش اونم مثل تو هزارتا آرزو داشت،شاید اگه نمیمرد الان با ینفر دیگه آشنا شده بود که صد مرتبه بیشتر دوسش داره و زندگی ای درست کرده بود که همیشه میخواست..اما خودشو کشت و از دیدن همه‌ی اینا محروم کرد،غیر اینه؟

۴سال پیش خیلی دورم نیست..آدمای الان ببین چجورین دیگه..فکره خودکشیم دیگه نکن..بمون و برای خودت خونه ز ...

تو پارگراف آخر چه حرف قشنگی زدی ! 

سلام بچه ها هر کسی امضامو میبینه میشه برای شفای بابای سرطانیم دعا کنه. روزگار سختی داریم😞

اسم دختره چی بود میری سر مزارش

اسمشو نگم بهتره‌‌..