2777
2789

دوستان کسی بوده با رتبه ۱۲۰۰۰ تونسته باشه پیرا پزشکی بیاره مثل پرتو درمانی یا فیزیوتراپی ؟

داشتید بین اطرافیانتون؟

@nastaram  

عزیزم شما همیشه راهنماییای خوبی کردی راجب درس و کنکور هم منو هم تاپیکایی ک دیدم اینجا .. چیزی میدونی راجب سوال من؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم

رشته های توانبخشی رتبه بهتری میخواد عزیزم ، نهایتا ۴۰۰۰/۵۰۰۰

این رتبه حدود پرستاری و مامایی و هوشبری و ایناست ، دانشگاه های نسبتا خوب

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

سلام عزیزمرشته های توانبخشی رتبه بهتری میخواد عزیزم ، نهایتا ۴۰۰۰/۵۰۰۰این رتبه حدود پرستاری و مامایی ...

جدی؟ کاش بتونم تیرماه ترازمو ببرم بالاتر 😞

چقد امسال متاهل بودم سخت بود برام درس بخونم .. 

من خودم کاردرمانی هم خیلی دوس دارم نمیارم؟

سلام عزیزمرشته های توانبخشی رتبه بهتری میخواد عزیزم ، نهایتا ۴۰۰۰/۵۰۰۰این رتبه حدود پرستاری و مامایی ...

مگه ۱۲۰۰۰ منظور شما از رتبه نهایی در سهمیه نیست؟ 

من منطقه ۳ بودم رتبه م با سهمیه منطقه اینو زده .. یا رتبه کشوری مهمه؟

جدی؟ کاش بتونم تیرماه ترازمو ببرم بالاتر 😞چقد امسال متاهل بودم سخت بود برام درس بخونم .. من خودم کا ...

نه گلم ، کاردرمانی هم جز رشته های توانبخشیه

زمانی که مونده خیلی مهمه

ب فکر خوندن مطالب جدید نباش

فقط مرور کن نکته ها رو و تست کنکور بزن

یه فایل میشناسم ، تفکیک فصل ب فصل سوالات کنکور ۵،۶ سال اخیره

دوست داشتی لینک کانالشو بذارم استفاده کنی عزیزم ، خیلی مفیده.

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

حالا هوشبری بنظر شما رشته خوبیه؟ کدومشون بازار کارش اوکیه؟ سریع میتونم بعدش برم سرکار؟