2777
2789
عنوان

لکه بینی بعد سقط

190 بازدید | 7 پست

خانوما سلام من سقط داشتم دیردز رفتم سنو برای بقایا گفت اندومترت۴ میل و اینکه بقایا نداری .....ولی لکه بینی من خوب نمیشه مدام حس پریودی دارم ۳ روز قبل سنو رفتن حتی یه تیکه دفع کردم پریودمم تاریخش گذشته فکرمیکنم پریود شدم یا ن نمیدونم چون من ازاول سقط لکه بینی داشتمممم تاحالا نمیدونم پریود بود یا ن بهرحال بتامم تا دوهفته قبل ۸ بود منفی بود. بنظر شما چرا لکه بینی دارم چرا درد داره رحمم......عفونتم نداشتم......الان۴۴ روز از سقطم گذشته من لکه دارم😭نکنه خدایی نکرده چسبندگی پیدا کردم بخاطر همین درد دارم؟؟؟؟من هیچ مشکلی نداشتم اصلا عیجبه

روزایی که با توام،از سرنوشتم راضی ام💜

عزیزم اصلا طبیعی نیست بعد از ۴۰ روز درد و لکه بینی.

مگر اینکه بقایا داشته باشی

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند روز پریود بودی ؟ بعد یکماه شدی ؟

اصلا از اول همه ش لکه بینی داشتم ک سقط کردم بعد یک ماه ی تیکه کوجیکم دفع کردم بعد سنو رفتم گفت پاک شدی الان خونریزی دارم ولی 

روزایی که با توام،از سرنوشتم راضی ام💜