2777
2789
عنوان

چی بگم بهش اسکرین چت

| مشاهده متن کامل بحث + 715 بازدید | 50 پست

اول اینکه این آدم ثبات اخلاقی نداره

دوم اینکه به شدت دم دمی مزاجه

سوم اینکه اصلا خودشم نمیدونه چی میخواد و بنظرم از اونایی ک هم زود عاشق میشه هم زود دل میکنه یعنی تکلیفش با خودش معلوم نیس

کلا حالی ب حالیه

چه مردانه کودکیهایم را پدری 

آقا سجاد احیانا خود درگیری ندارع .....ببخشیدااا اسبی البته

نمیدونم چی بگم . فقط میدونم یکبار محبتاش رگباری هس 

یکبار انگار نیستی براش 

مثلا پادگان ، بعد وقتی پستش هست پیام میده 

بعدش میره میخوابه و خبری ازش نیس ، تا دوباره پستش بشه 

بعد به من می توپه چرا حال نمیپرسی 

منم بهش گفتم وقتی تو نیستی من با خودم حرف بزنم

دیگه شدم یه مرده متحرک با خاطرات تو.... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وابسته ات شده

چون هر روز حرف زدین الانم توقع داره روزای هم ک امتحان دارین مث قبل ۴ ساعت باهاش حرف بزنی 

میبینه نیستی اذیت میشه 

نظری ندارم 

دلم یه نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه دلم کفش سفید مورد علاقه گلی مه که گِلی شده دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره....
یکم عجیبه چندسالش؟ خیلی بچگانه رفتار میکن خب مگ حتما باید تا بعد امتحانات صحبت نکنید بگو درک کن کمتر ...

۲۱ . بخدا من خودم اینجوری نیستم . حال خودش هرشب بده ، کنارشم . اما این تو این اوضاع اینجوری میگه 

طوری شده که الان انقدر حالم بده که نمیتونم درس بخونم فردا امتحان دارم 

هدف این رابطه که روزی چهار ساعت حرف میزنید چیه؟ ارزش اعصاب خوردی داره؟کلا از پسره خوشم نیومد روز سخت ...

هنوز هدفی نداره . یکبار پرسید نظرت اگه یکروز من ازت خواستگاری کنم چیه . 

منم چون خیلی نگذشته گفتم هنوز شناخت آنچنانی ندارم باید زمان بگذره .

اما ارزش اعصاب خوردی بنظر خودمم اصلا نداره 

چه دلیل مسخره ای آخرش آورده!

خب برمیگشتی میگفتی تویی که نمیتونی ، از همین لحظه هایی که الانم باهم بودیم استفاده میکردی نه که بری واسه بعد امتحانا!

واقعا که...اسی من با این مدل ادم بودم و گول این چرب زبونیشونو نخور...به موقع میتونن تموم لطفی که بهشون کردی رو فراموش کنن و پست بشن

چقد رفتارش بچگانس و بی درکه 😐😂من ب شخصه اصلا نمیتونم همچین ادمیو تحمل کنمتو با بقیه دخترا فرق میکن ...

من حالا اولین رابطم هست . اما نمیدونم این عادیه یا نه 

میگه به من محبت کلامی زیاد کن 

یا مثلا اگه قربون صدقش نرم، کلی حرف میزنه:))

میخاد ی دستی بزنه ک اره من بیخیالم میبینه ک شما بیخیال تر طی میکنی، ب دست و پا میوفته، چند سالشه چند ...

اون ۲۱ 

من ۲۰ 

خیلی از این حرفا که من موندنی نیستم و میرم  و به من وابسته نشو میزنه . منم دیگه حوصلم نمیکشه نازشا بکشه یا فکر کنه خبریه

اول اینکه این آدم ثبات اخلاقی ندارهدوم اینکه به شدت دم دمی مزاجهسوم اینکه اصلا خودشم نمیدونه چی میخو ...

کاملا موافقم باهات . 

نمیدونم چیکار کنم, به جای اینکه شرایط ادم رو درک کنه بدتر لج میکنه

کاملا موافقم باهات . نمیدونم چیکار کنم, به جای اینکه شرایط ادم رو درک کنه بدتر لج میکنه

من جات باشم کات میکنم

آینجور آدما عوض اینکه به آدم حس آرامش بدن بدتر گند میزنن به روحو روان آدم

چه مردانه کودکیهایم را پدری 

چه دلیل مسخره ای آخرش آورده!خب برمیگشتی میگفتی تویی که نمیتونی ، از همین لحظه هایی که الانم باهم بود ...

من هنوز جواب پیام اخرش رو ندادم ، اما همینکه گفتی رو میخواستم بهش بگم ، چون کلا آدمی نیستم که وقتی کار ندارم یا سرم خلوته یادش بی افتم ، خیلی بهش لطف کردم ، خیلی یعنیااا اما متاسفانه دوستیش، دوستی خاله خرسه است

من حالا اولین رابطم هست . اما نمیدونم این عادیه یا نه میگه به من محبت کلامی زیاد کن یا مثلا اگه قربو ...

عزیزم این چیزا عادی نیست.این فرد ب بلوغ فکری نرسیده زودتر کات کن هرچی طولانی تر بشه فقط خودت اذیت میشی

وقتی با یه ادمی که عاقله،با درکه،بری تو رابطه اصلا میفهمی چ رابطه سمیو تموم کردی

من هنوز جواب پیام اخرش رو ندادم ، اما همینکه گفتی رو میخواستم بهش بگم ، چون کلا آدمی نیستم که وقتی ک ...

ببین درکل یسری مواقع باید خودخواه باشی و حرف خودتو بزنی...بهش بفهمونی...بخدا اینا همه چرب زبونیه برای اینکه ببخشید اینطوری میگم ، دهن تورو ببنده که تو چیزی بش نگی...و گول بخوری با حرفای قشنگش...

بعدا همین آدما میان میگن تو که کاری نکردی!سختی های رابطه واسه من بوده بیشتر!و خیلییی قشنگ میتونن بی صفت بودنشونو نشون بدن ، نمک به حروم بودنشونو...

پس بگو تا بفهمی چجور ادمیه و بعدا مثل من حسرت نخوری که کاش اونموقع انقدر ساده نمیبودم