بچه ها بعد سه سال رابطمون کات شد،کمی اوضاعم بهم ریختست یجوری که همش دلم میخواد بهش زنگ بزنم و بگم برگرده خیلی وابستشم،ولی اصلا نمیخوام دوباره وارد اون رابطه بشم
توصیه تون بهم چیه؟؟واقعا کسیو ندارم که تو این وضعیت کنارم باشه و بگه چیکار کنم.
لازمه چند وقت جلو چشمت نباشه ،سعی کن خودتو مشغول کنی با هر چیزی ک بهش علاقه داری در کل چند وقت اول سخته،هی کلافه ای حالت بده دلت میخاد بهش پیام بدی باید تحمل کنی بعد کم کم درست میشه❤️
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من پارسال رابطه ای ک تمام قرار مرار ازدواجمونم گذاشته بودیم سه سال بودیم رو کات کردم بعد یسال حتی دلشم تنگ نشد تمام این یکسال وچن ماا ی لحظه از جلوصورتم رد نشد خاطراتش جووووون کندم یاد اشکام میفتم دلم برا خودم میسوزه
ی دختر هنرمند ورزشکار وباهوش با کلی رویاهای قشنگ 💕 ویولنیست 🎻مربی شنا وفیتنس🏊♀️🏋♀️نیمچه زبان بلد انگلیسی و فرانسه😉نیمچه خیاط و گاها عکاس📸 در رویای پزشک شدن 👩⚕️
ببین یهو حالت خوب نمیشه من انقد تحقیر خیانت بی شرررررررفی از سمت خودش و خاتوادش دیدم ک یخ شدم بااینک هنوز تو شوکم منو ول کرد عین هویج رف با ی زن مطلقه سلیطه ک دوتا بچه بزززرگ داش
ی دختر هنرمند ورزشکار وباهوش با کلی رویاهای قشنگ 💕 ویولنیست 🎻مربی شنا وفیتنس🏊♀️🏋♀️نیمچه زبان بلد انگلیسی و فرانسه😉نیمچه خیاط و گاها عکاس📸 در رویای پزشک شدن 👩⚕️