2777
2789

سرتون رو درد نمیارم

قضیه از این قراره که من یه اقایی رو علاقه دارم و این اقا اول با من اشنا شدن و ما حالت رفاقت شروع کردیم تا بعد ببینم چی میسه

اما مدتیه متوجه شدم دوستمم به اون اقا پیام میده و میخواد یه طورایی جذبس کنه 

اما من اگه با اون اقا حرف بزنم و بهش نگم به من میگه چرا نگفتی 

کلا هم منو ناامید میکنه و ازس بد میگه اما همش چت میکنه باهاش 

خیلی دلم شکسته

خلاصه احساس میکنم در لباس میش داره منو پاره پاره میکنه 

چیکار کنم بنظر شما 

کاربرای زیر ۲۰ سال به هیچ وجه نه ریپلای نه شرکت توی تاپیکام لطفا 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با دوستت که کن دیگه هم نگو دوست و رفیق

اگه اقا هم باهاش اوکی شد، جفتشو باهم بذار کنار

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

به نظرتون مردی که همزمان با دونفر وارد رابطه شده هدفش با شما یا دوست شما جدی هست ؟ 

فکر نمیکنید اینجا قبل از دوست تون باید این آقا رو از زندگی تون حذف کنید ؟ 

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 

فقط زنا روی یه الدنگ روابطشون رو خراب میکنن

من اگر بودم هر دوتاشونو رها میکردم و اون یارو رو هم میسپردم به دوستم تا از پسر سیرمونی پیدا کنه

این آدم چجور مردیه که با دوستت میشینه به چت و حد و حدودشو بهش نشون نمیده تازه میاد به تو میگه عمدا که حسادتتو تحریک کنه؟ 

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید.