سلام خوبید
من از عدسی متنفر بودم اما به اونایی که میتونستن بخورن حسودیم میشد بخاطر آهن و خاصیت های زیادی که داشت به این روش درست کردم الان عاشقش شدم🫠🤌
اول یه پیاز درشت سرخ کردم بعد بهش زردچوبه زدم و با کمی رب تفت دادم تا خامی رب بره، بعد فلفل سیاه و یدونه عصاره مرغ و یکم کره اضافه کردم ، عدسی که دوساعت خیس خورده بود و با کمی بلغور گندم ریختم داخلش با یدونه سیب زمینی پوست گرفته شده و آب جوش ریختم و اجازه دادم پخت بعد سیب زمینی رو درآوردم کوبیدم و دوباره به ترکیب اضافه کردم
خیلی خیلی خوشمزست❣️🥹
