2777
2789
عنوان

خانما میشه یک نظری بدین

149 بازدید | 12 پست

من با کسی که باهمیم

یک هفتس داره واضح میپیچونه منو 

من هیچی نگفتم ولی زنگ نزدم و کمتر پیام دادم کلا به روی خودم نیاوردم 

دیشب دیگه خیلی بهم برخورد 

گفتم با خودش فکر نکنه با آدم نفهم طرفه

بهش پیام دادم گفتم من بهم برخورده

رفتارت داره بهم بی احترامی می‌کنه 

اگر قراره اینجوری باشی که بگو منم بیخیال باشم مثل خودت اینقدر اذیت نشم 

اونم گفت حق داری

توقع نداشتم اینو بگه بهم 

حس کردم داره منو از سرش باز می‌کنه دیگه چیزی نگفتم بهش 

وگرنه حداقل یک زنگ میزد میپرسید مشکلت چیه

چکارش کنم؟ باید کات کنم نه؟

من به دستان خدا خیره شده ام، معجزه خواهد کرد❤️☔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبل این که اون تموم کنه خودت کات کن

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
اسمتو دیدم دلم خواست دوباره فیلمشو ببینم🫠آره باید همین کارو کنم

😁😁

اره خودت تموم کنی کمتر دلت میسوزه

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.