2777
2789
عنوان

نمره کارنامه

168 بازدید | 12 پست

سلام ، خواهرم کارنامشو گرفته نهمه ریاضیشو شده ۹.۷۵، زده تجدید، اگه برم مدرسه با مدیرش صحبت کنم ۲۵ صدم و میدن یا نه؟ علومشم داده ۹.۵ 

بدبخت امسال کشوری ام شد دیگه نهایت تلاشش بود من میدیدم چقدر داره جوش و حرص میخوره

دعا کنین به اونی‌ ک دوسش دارم برسم:))))

من دوازدهمم، دوستم سال نهمش 9و نیم شد تجدید شد نمرشو ندادن

یعنی ۲۵ صدمم نمیدن؟؟ واقعا زوره بخاطر ۲۵ صدم دوباره بشینه کار کنه و بخونه وقتی با ۱۰ پاس میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی ۲۵ صدمم نمیدن؟؟ واقعا زوره بخاطر ۲۵ صدم دوباره بشینه کار کنه و بخونه وقتی با ۱۰ پاس میشه

ببخشید ولی پول باید بدین به مدیر... رشوه

پسرهمسایمون پول داد

کامنت بی ربط نزار تو تاپیکم🤲🏻تحصیلات الزاما شعور نمیاره🤌🏻تاپیک من جای خوبی برای عقده گشایی شما نیست کاربرمحترم 

چقدر داد؟

4 سال پیش اون ده م داد واسه همه درساش

البته بستگی به مدیرش داره ها شاید قبول کنه شایدم نکنه

کامنت بی ربط نزار تو تاپیکم🤲🏻تحصیلات الزاما شعور نمیاره🤌🏻تاپیک من جای خوبی برای عقده گشایی شما نیست کاربرمحترم 

4 سال پیش اون ده م داد واسه همه درساشالبته بستگی به مدیرش داره ها شاید قبول کنه شایدم نکنه

اوه همشو افتاده بود یعنی 

اوه همشو افتاده بود یعنی

انلاین بود نخونده بود

بعد از قبل امتحانا قرار شد با مدیرش اون پول بده اگه همه درساش بالا۷ باشه ده کنن تا قبول شه

خواهرت درس نخونده بیا باهات رک باشم من میان ترم ۳ شدم الان۱۶.۷۵ علوم حق میدم سخت بوده اما خواهرت ریا ...

حالا نخونده بود ب کنار ، ۹.۷۵ و صحبت کنم ۱۰ میکنن یا باید امتحان بده؟