2777
2789

بابام سرکار هم میره تا ساعت سه ولی خب میاد ظرف های ناهار میشوره شام‌میزاره مامانم فرهنگیه شاغله چون مدیریت داره تابستون هم میره کلا بابام حتی ناهارم شب میزاره دستپختش از مامانم خیلی بهتره کلا حتی خونه تکونی عید تابستون من بابام انجام میده حالا دیروز تعطیل بوده بابام داشته یخچال میشسته کلا آشپزخونه رو مرتب میکرده مامان بزرگ عمه م اومده تا بابام دیدن دهنشون باز موند اصلا یهویی اومدن اونجا چیزی تگفتن  نامان بزرگم مهربونه امروز زنگ زده مامانم گفت اسپند دود کن برای خودت این عطیه هرجا میره از شما میگه که تو نظر کرده ایی دست به سیاه سفید نیزنی مراقب خودتون باشید به تو چه اخه به تو مه ربطی داره زن هر وقتم از ما حرف میزنه یه اه بلند  پر حسرتی میکشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این اشتباهه کارخونه طبق عرف و منطق بر عهده زنه حالا مرد سر کار بره داخل کار خونه نه که کمک کنه بلکه کل کارا رو انجام بده واقعا به نظر من ذلیلانه و غیر منطقیه ولی با این حال تا وقتی خودش راضیه که وضعش این باشه کسی نباید دخالت کنه

من تو زندگی اون دخالت نکردم پشتشم حرف نزدم منطقی حرف بزن

اونم داره در مورد پسرش حرف میزنه.تو زندگی تو دخالت نکرده

که توام با حرفای اون کار داری

جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم
این اشتباهه کارخونه طبق عرف و منطق بر عهده زنه حالا مرد سر کار بره داخل کار خونه نه که کمک کنه بلکه ...

خانمش هم مثل خودش بیرون کار میکنه.بدن زنا مثل مردا نیست اگه قرار باشه بیرون و توخونه کار کنه از پا درمیاد.کی گفته کار خونه وظیفه زناست.

خانمش هم مثل خودش بیرون کار میکنه.بدن زنا مثل مردا نیست اگه قرار باشه بیرون و توخونه کار کنه از پا د ...

کار خونه طبق عرف وظیفه زناست و کار بیرون از خونه وظیفه مرد خونه ست زنش مسئول پول در آوردن برای خونه نیست و پولش هم برای خانواده صرف نمیشه اما مسئول تهیه غذا بزرگ کردن بچه ها و مرتب کردن خونشه درضمن همکاری مرد با زن وقتی شاغله ایرادی نداره ولی اینکه هم بیرون کار کنید هم کل کارای خونه رو انجام بدید چیزی جز ذلت اشکار نیست

کار خونه طبق عرف وظیفه زناست و کار بیرون از خونه وظیفه مرد خونه ست زنش مسئول پول در آوردن برای خونه ...

همه خانما که حقوقشون برای خودشون نیست.مجبورن کار کنن چون مرد به تنهایی نمیتونه مخارج زندگی رو بده.

همه خانما که حقوقشون برای خودشون نیست.مجبورن کار کنن چون مرد به تنهایی نمیتونه مخارج زندگی رو بده.

بازم دلیل نمیشه همه کار خونه رو مرد انجام بده اگر همه چی مساوی و برابر باشه اینم باید برابر باشه